Oana Radu, criticată dur după ce și-a făcut relația publică la câteva luni de la moartea fostului iubit

02.01.2020, 15:38
Oana Radu, criticată dur după ce și-a făcut relația publică la câteva luni de la moartea fostului iubit
Oana Radu, criticată dur după ce și-a făcut relația publică la câteva luni de la moartea fostului iubit

Oana Radu iubește din nou! Solista are o nouă relație, la câteva luni de la moartea fostului ei partener, Alin.

Oana Radu, criticată dur după ce și-a făcut relația publică la câteva luni de la moartea fostului iubit

De Anul Nou, Oana Radu a petrecut în compania actualului ei iubit și a publicat pe contul de Instagram primele imagini cu bărbatul. Se zvonea încă de acum două luni că Oana ar avea o nouă relație, dar a negat tot timpul. Abia acum a recunoscut în mod oficial că este îndrăgostită.

Aceasta trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu antrenorul ei de fitness, Cătălin Dobrescu, însă fanii săi nu au primit bine această veste. Oana Radu a fost criticată că a trecut prea rapid peste moartea fostului ei iubit și s-a aruncat în brațele altui bărbat.

‘Cam repede pentru o relatie, de-abia ti-a murit iubitul’, ‘Pai parca nu erai un cuplu cu antrenorul tau, acum sunteti?’, ‘A reușit să-l uite mai repede, când a murit iubitul meu mi-a trebuit 2 ani să-mi fac alta relație de uitat nu am cum să-l uit’, ‘Nici nu murise bine si voi o ardeati pe la spate si mai si incerca prefacuta sa duca lumea de nas ca nu e absolut nimic intre voi ce penali’, au fost mesajele dure ale internauților.

Fostul iubit al Oanei Radu a decedat pe 7 septembrie 2019, după ce a fost incendiat de viu cu un cocktail Molotov, la Craiova. Alin a fost ținut în comă trei săptămâni, dar a pierdut lupta cu viața.

‘Iubitul meu a pierdut astăzi lupta cu viaţa! Vă mulţumim tuturor pentru toate mesajele şi încurajările! Dumnezeu să te odihnească! Te iubesc’, a fost mesajul transmis de Oana Radu, după moartea iubitului.

 

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Acum sunt la sala. Mai exact pe stepper. Nu credeam ca voi ajunge vreodata sa spun asta , dar, aproape ca imi place sportul. Spun aproape fiindca mai am de dus inca ceva lupte cu el, sau de fapt , mai bine zis , cu mine. Imi place sportul fiindca m-a ajutat sa imi inving aproape toate fricile. Mi-a demonstrat ca nu exista nimic imposibil daca iti doresti cu adevarat, fiindca eu , care nu am facut sport niciodata, merg uneori de doua ori pe zi la sala acum!! Mi-a demonstrat ca limitele sunt doar in capul nostru , si ca le putem controla cu usurinta ! Am ales sa postez aceasta poza , alaturi de @catalin_dobrescu6 , cel care m-a ajutat sa trec aproape total peste momentele mele oribile de panica, frica si neincredere. Dupa cum vedeti, mai am ceva de lucru pana sa ii atuing performanta , dar stiti doar ca elevii isi depasesc profesorii de cele mai multe ori! Nu vreau sa mai traiesc in frica, si vreau sa devin cea mai buna varianta a mea ! Mi-as dori foarte mult sa aveti si voi un @catalin_dobrescu6 langa voi, si daca nu il aveti, il gasiti la @gorilla.gym.craiova !

O postare distribuită de Oana Radu (@eusuntoanaradu) pe

citește și...