Un militar din Craiova, arestat după ce ar fi încercat să întrețină relații intime cu un băiat de 15 ani

28.10.2021, 14:01
Un militar din Craiova, arestat după ce ar fi încercat să întrețină relații intime cu un băiat de 15 ani
Un miliar din Craiova, arestat dup ce at fi încercat să întrețină relații intime cu un băiat de 15 ani

Un militar în vârstă de 51 de ani, din Craiova, a fost reținut, după ce ar fi încercat să întreţină relații sexuale cu un băiat în vârstă de 15 ani, în schimbul unor sume de bani. Adolescentul fusese racolat de pe rețelele de socializare. În urma incidentului, bărbatul a fost arestat preventiv pentru o perioadă de 30 de zile.

Un bărbat în vârsrtă de 51 de ani, care, potrivit unor surse citate de news.ro, ar fi militar, a ajuns pe mâna poliției după ce ar fi încercat să întrețină relații sexuale, în schimbul unor sume de bani,  cu un băiat în vârstă de 15 ani, pe care l-a racolat de pe rețelele de socializare.

Potrivit unui comunicat al Poliției Dolj, poliţişti ai Secţiei 3 Poliţie Craiova s-au sesizat că într-o locuinţă din Craiova un bărbat ar intenţiona să întreţină raporturi sexuale cu un minor. La fața locului, polițiștii au identificat un bărbat de 51 de ani, din Ostroveni, care locuieşte fără forme legale în Craiova, şi un copil de 15 ani, din Sadova.

Un militar din Craiova, arestat după ce ar fi încercat să întrețină relații intime cu un băiat de 15 ani.  S-a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile

“Din cercetările efectuate, s-a stabilit că bărbatul de 51 de ani, ar fi racolat minorul prin intermediul unei reţele de socializare, în vederea întreţinerii de raporturi sexuale, în schimbul unor sume de bani”, a transmis IPJ Dolj.

Bărbatul a fost reţinut, pentru 24 de ore, de către procurorul militar din cadrul Parchetului Militar de pe lângă Tribunalul Militar Timişoara, Circumscripţia Teritorială Craiova, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tentativă la act sexual cu un minor şi racolarea minorilor în scopuri sexuale. Acesta fost prezentat Tribunalului Militar Timişoara care a dispus arestarea preventivă a acestuia, pentru o perioadă de 30 de zile.

citește și...