Un bărbat din China cere divorțul de soția sa, după ce a descoperit că niciunul din cei trei copii nu era al său

09.06.2022, 15:04

Când ne dedicăm întreaga viață construirii împreună cu acea singură persoană, de multe ori ne așteptăm înapoi la aceeași cantitate de devotament. Neprimirea acesteia poate duce la o cantitate mare de frustrare pentru toate părțile implicate. Acesta a fost cazul recent în China, unde un bărbat caută să divorțeze de soția sa. „Nu l-am înșelat. Este cu adevărat importantă paternitatea biologică? Cunosc cupluri care nu pot avea copii”, a spus femeia.

Timp de 16 ani, Chen a trăit sub impresia că toate cele trei fiice ale sale sunt ale lui.

Realitatea lui s-a schimbat când și-a surprins soția în flagrant având o aventură cu un alt bărbat.

Bărbatul nu a bănuit niciodată că soția sa avea o aventură

Cetățeanul chinez în vârstă de 45 de ani din provincia Jiangxi și-a suspectat pentru prima dată soția că înșală atunci când a început să evite apelurile lui. Ea a cerut chiar să lucreze departe de casă la începutul lui 2022.

Potrivit South China Morning Post, postul de radio și televiziune din China Jiangxi a raportat că Chen lucra de acasă pentru a-și crește cele trei fiice și a-și întreține soția. De-a lungul celor 16 ani de căsnicie cu Yu, el nu a bănuit niciodată că ea avea o aventură.

„Niciunul dintre ei nu a fost proprii mei copii”

În timp ce era departe de familia sa, cuplul se suna adesea prin apeluri video și vocale.

Chen și-a urmărit soția folosind locația GPS a smartphone-ului ei. Acest lucru l-a condus la un hotel din estul Chinei pe 1 martie 2022.

Acolo, a găsit-o plecând de la hotel cu un alt bărbat. Chen pretinde că a iertat-o pe Yu, dar după ce a efectuat un test de paternitate, a aflat că fiica sa cea mică nu era a lui.

Chen a efectuat apoi mai multe teste și a descoperit că celelalte două fiice ale sale nu erau copiii lui biologici.

Dându-și seama că jocul a terminat, Yu a fugit de acasă și a întrerupt orice formă de contact cu Chen.

Acesta a fost momentul în care Chen a trebuit să obțină ajutor de la presa locală pentru a-și găsi soția. În timpul interviului, un Chen vizibil tulburat poate fi văzut plângând, cu capul în mâini, plângând: „Niciunul dintre ei nu a fost proprii mei copii”.

În mod surprinzător, presa locală a reușit să o urmărească pe Yu și, ca răspuns, ea a spus: „Nu l-am înșelat. Este cu adevărat importantă paternitatea biologică? Cunosc cupluri care nu pot avea copii”, a spus ea.

Yu l-a criticat și pe Chen pentru că a divorțat de ea după ce a aflat că cele trei fiice ale sale nu sunt ale lui.

„Te rog, încearcă să empatizezi cu mine. Cei trei copii l-au numit „tată” de mulți ani, dar acum spune că fiicele nu sunt ale lui. Care este diferența dintre el și un animal?” a spus ea pentru SCMP.

Chen cere acum despăgubiri de la fosta lui soție.

citește și...