Un medic a îndepărtat 23 de lentile de contact din ochiul unui pacient. Femeia “a uitat să le scoată timp de aproape o lună”

15.10.2022, 18:53

Se pare că femeia continua să pună lentile noi în fiecare dimineață, fără să îndepărteze setul din ziua precedentă. Un medic a împărtășit un videoclip bizar în care scoate 23 de lentile de contact din ochiul unui pacient. O ocazie rară în care cineva a “uitat” să scoată lentilele de contact seara și a continuat să pună un alt set în fiecare dimineață. 23 de zile la rând!!!”

Dr. Katerina Kurteeva a postat pe Instagram clipul în care scoate lentilele de sub pleoapa unei femei.

Videoclipul a devenit viral și a adunat peste un milion de vizualizări.transmite Insider.

Un medic îndepărtează 23 de lentile de contact din ochiul unui pacient

Potrivit postării oftalmologului, pacienta și-a pus un set nou de lentile timp de 23 de zile la rând, fără să le scoată pe cele din ziua precedentă.

Postând videoclipul pe pagina de Instagram a California Eye Associates, aceasta a scris: “O ocazie rară în care cineva a “uitat” să scoată lentilele de contact seara și a continuat să pună un alt set în fiecare dimineață. 23 de zile la rând!!!”

“Erau practic lipite între ele după ce au stat sub pleoapă timp de o lună”

Videoclipul arată un prim-plan al ochiului pacientului și pe Dr. Kurteeva care scoate cu grijă lentilele cu un bețișor de vată.

Dezvoltând într-o postare separată pe Instagram, ea a scris: “Peste un milion de vizualizări, mă bucur că am avut ocazia să educ publicul cu privire la purtarea igienică a lentilelor de contact.

Am separat cu atenție toate lentilele de contact și am numărat un total de 23. A trebuit să folosesc un instrument chirurgical foarte fin, o pensă de bijutier, pentru a separa lentilele de contact.

Acestea erau practic lipite între ele după ce au stat sub pleoapă timp de o lună.”

Vorbind pentru Insider, Dr. Kurteeva a adăugat: “În aproape 20 de ani de practică, nu mai văzusem niciodată așa ceva. Nici pacientului nu-i venea să creadă și m-a întrebat dacă sunt sigură de numărul pe care îl număram.”

Ea a adăugat că pacientul a fost tratat cu picături pentru ochi și că se simte “deja mai bine”.

citește și...