Un influencer câștigă 45.000 de dolari pe săptămână din vânzarea pârțurilor sale la borcan. „Afacerea mea a explodat, nu mă așteptam niciodată la așa ceva”

15.12.2021, 16:42

De la accesorii folosite până la autografate, fanii pot face orice pentru a avea o amintire cu celebritatea lor preferată. Dar te-ai gândit vreodată că un  pârț se poate vinde cu mii de dolari? Stephanie Matto, o influenceriță, a surprins lumea showbiz-ului mărturisind că ea câștigă 50.000 de dolari pe săptămână vânzându-și parturile unor străini. Da… ai citit corect.

Stephanie Matto, o vedetă TV a devenit faimoasă după ce a apărut în emisiunea americană „90 Day Fiance”, a apelat la rețelele de socializare pentru a explica cum câștigă bani într-un mod neobișnuit.

Stephanie susține că a câștigat aproape 50.000 de dolari vânzând borcane cu pârțurile ei după ce a distribuit numeroase videoclipuri pe conturile ei TikTok și Instagram despre afacerea ei de succes. Influencerul a câștigat peste 50.000 de dolari într-o singură săptămână din aceste borcane, care au costat în jur de 1.000 de dolari fiecare.

O tânără își vinde gazele intestinale

“Wow!” a exclamat ea într-o postare pe Instagram. A fost o săptămână învolburată. În primul rând, vă mulțumesc pentru comenzi, întrebări, încurajare și dragoste! Vor fi mai multe în curând!”

Într-unul dintre videoclipurile ei de pe Instagram, Matto a împărtășit cum a câștigat bani din vânzarea parților în borcane. Ea a vorbit, de asemenea, despre cât durează pârțul în borcan.

Pe lângă gazele intestinale din borcan, ea pune și o petală de floare

Nu se oprește la asta. De asemenea, celebritatea a continuat să descrie modul în care se pregătește pentru a scoate pârțul. Într-un alt videoclip,  Matto a vorbit despre micul dejun, care include fasole, o brioșă proteică, ouă fierte, un shake de proteine și niște iaurt.

Recent Matto a început să adauge un alt element la borcanele ei: petale de flori. Ea a spus: „Îmi place să adaug petale mici de flori. Simt că ele atașează parfumul și îl fac să dureze mai mult. Și când în sfârșit termin cu borcanul, îmi place să las o notă personalizată”.

Tânăra face 45.000 de dolari pe săptămână

Încă de când a dat startul acestei afaceri, Stephanie a avut 97 de comenzi, fiecare fiind taxată cu prețul de 1.000 de dolari, ceea ce înseamnă că într-o săptămână a strâns nici mai mult, nici mai puțin de 45.000 de dolari.

„Afacerea mea a explodat, nu mă așteptam niciodată la așa ceva. Am început să vând pârțuri acum circa 3 săptămâni și, pe lângă asta, am început să vând video-uri în care arăt cum pregătesc aceste borcănele”, a dezvăluit tânăra într-un clip pe YouTube.

Tânăra de 31 de ani s-a apropiat cu pași repezi de 100.000 de dolari, asta după ce toate comenzile de până acum ating suma imensă de 97.000 de dolari.

citește și...