Jennifer Lopez, 53 de ani, sublimă în lenjerie intimă din dantelă

30.10.2022, 21:05

Jennifer Lopez a revenit în actualitate după zvonurile de despărțire, dar de data aceasta pentru o poză mai mult decât incendiară pe Instagram, în lenjerie intimă și, cel mai izbitor, purtând verigheta și care pare să pună capăt veștilor de despărțire. Cu toate acestea, Ben Affleck a fost văzut fără verighetă, ceea ce alimentează și mai mult zvonurile privind o posibilă despărțire definitivă între cei doi.

Fotografiile o arată pe Jennifer Lopez pe patul ei purtând un body alb din dantelă care îi scoate în evidență sânii și un halat de baie din mătase de culoare crem. Fotografia a fost vizualizată de peste 1 milion de persoane în decurs de 6 ore.

Pe 14 octombrie, soția lui Ben Affleck a făcut și ea senzație, dezvăluind un look deopotrivă chic și casual. Ea a apărut la show-ul Ralph Lauren într-o rochie incredibil de lungă și mulată, cu un decolteu în V adânc. A asortat rochia cu o pălărie care îi stătea foarte bine. Un look îndrăgit de peste 700.000 de fani. Pentru machiaj, ea a purtat o nuanță neutră de buze și ochi ceva mai fumurii. Actrița a zâmbit în timp ce a pozat pentru fotografii pentru o ședință foto. Apucându-se de legende, JLo a scris: ” #SelfCare #HappyWeekend #TakingAMoment”.

J-Lo este mai radiantă ca niciodată

Nu se poate nega faptul că Jennifer Lopez ne lasă fără cuvinte cu fiecare dintre aparițiile sale publice.

Fanii ei cu siguranță i-au mulțumit călduros, actrița și cântăreața de 53 de ani a arătat sexy ca naiba la 53 de ani, adunând deja aproape două milioane de like-uri.

“Acesta sunt eu… Îngrijirea de sine”

Așa s-a definit ea însăși în descriere: “Aceasta sunt eu…. Îngrijirea de sine”, alături de patru fotografii foarte senzuale în lenjerie intimă albă și doar cu o cămașă de aceeași culoare.

La modul provocator de a poza, alături de ansamblul dantelat, Jennifer Lopez a arătat o bază de machiaj spectaculoasă, publicația fiind o reclamă pentru un brand de cosmetice.

“Frumusețea ta este revigorantă”, “Cea mai frumoasă”, “Ești cea mai sexy”, au fost câteva dintre comentariile pe care artista le-a primit după ce a împărtășit această publicație incendiară pe Instagram.

citește și...