Un fost model Playboy vrea să-şi trimită soţul pe front. “Din păcate, nu a primit încă o citație”

27.10.2022, 16:00

Crezi că fosta ta soție e rea? Mai gândește-te o dată. Tații care nu și-au plătit datoriile în Rusia se confruntă acum cu un dușman mai puternic decât fostele soții răzbunătoare și avocații de divorț foarte scumpi: Sunt trimiși să lupte pe câmpurile de exterminare din Ucraina.

Potrivit Daily Mail, în Soci, poliția lui Putin adună bărbații și îi trimite pe front, susține Margarita Simonyan, fană a televiziunii lui Vladimir Putin.

Pensia alimentară este apoi luată din solda lor militară – sau din despăgubirile familiei dacă sunt uciși în luptă. Mamele copiilor lor sunt apoi plătite, transmite dailymail.co.uk.

Rusoaicele furioase iau problema în propriile mâini

Prezentatoarea de televiziune Dana Borisova, fost model Playboy, cere ca fostul ei soț să fie trimis în linia de front. Fostul cuplu se ceartă pentru pensie alimentară, relatează Mail.

În unele cazuri, femeile chiar le dau ofițerilor de recrutare adresele fostului lor soț.

“Ar fi grozav dacă ar da dovadă de responsabilitate în raport cu țara sa”

“Știu eu pe cineva care nu plătește pensia alimentară țși care locuiește în casa vecinului meu. Este tatăl fiicei mele. Din păcate, nu a primit încă o citație. Cred cu sinceritate că ar fi fost grozav dacă ar fi dat dovadă de responsabilitate, dacă nu în raport cu fiica lui, atunci cel puțin în raport cu țara lui”, a fost mesajul Danei Borisova.

 

Borisova este convinsă că “astfel de neascultători nu pot primi o lecție” decât dacă sunt trimiși pe front…

Banii pentru plata pensiei de întreținere sunt luați din veniturile militare ale taților ca soldați mobilizați sau din indemnizațiile de familie în cazul în care aceștia sunt uciși, și sunt predați mamelor copiilor lor.

Soldații sunt plătiți cu aproximativ 4.500 de dolari pe lună, de patru ori mai mult decât câștigul mediu național și de opt ori mai mult decât în regiunile mai sărace ale țării.

O fostă soție furioasă, Lilya Sergeyeva, a declarat că soțul ei se află în închisoare, dar asta nu o ajută pe ea și nici pe fiica ei adolescentă. Ea îl vrea pe el pe frontul din Ucraina, unde rata victimelor este astronomică.

citește și...