Un fost concurent de la Exatlon, atac la Grațiela Duban. ”Se joacă cu mintea bărbaților”

17.02.2020, 13:30
Un fost concurent de la Exatlon, atac la Grațiela Duban. ”Se joacă cu mintea bărbaților”
Un fost concurent de la Exatlon, atac la Grațiela Duban. ”Se joacă cu mintea bărbaților”

Grațiela Duban a intrat în vizorul unui fost concurent de la Exatlon, Iulian Pâtea. Acesta și-a spus părerea despre comportamentul vedetei la emisiunea Survivor România, unde face parte din echipa Faimoșilor.

Grațiela, soția actorului Andrei Duban, este în centrul atenției la show-ul Survivor România în urma relației apropiate pe care o are cu băieții din echipa Faimoșilor, dar și din cauza relației tensionate pe care o are cu cântăreața Elena Ionescu.

Iulian Pîtea, fost concurent la show-ul Exatlon, transmis de Kanal D, a vorbit pe vlogul său despre prestația Grațielei duban la Survivor România.

Iulian Pîtea, fost concurent la Exatlon

”Mie mi se pare că Grațiela se joacă cu mintea bărbaților. Grațiela, fiind o femeie de teatru, știe să joace foarte bine și se folosește de toate abilitățile ei. Eu mă întrebam cum de ceilalți nu văd, celelalte fete nu văd cum de ea reușește tot timpul să se bage pe sub pielea bărbaților, folosindu-se de abilitățile ei, și de a nu fi votată. Tot timpul e acolo cu băieții, ”mama Omida”, mama-bucătăreasă… Grațiela ținută în puf…”, a spus Iulian Pîtea, potrivit wowbiz.ro.


”Cum de ei nu-și dau seama că ea este atât de machiavelică și atât de bine are strategia pusă la punct încât tot ce se întâmplă în echipa aia, băi, chiar tot, din punctul meu de vedere, pleacă de la Grațiela și trece prin Grațiela. Ea filtrează fiecare acțiune și de la ea pleacă: ori dă foc, ori liniștește apele…”, a adăugat el, conform aceleiași surse.

citește și...