EXCLUSIV / Andrei Duban, reacție tulburătoare după ce soția lui a fost filmată în brațele altui bărbat la Survivor România

05.02.2020, 15:19
EXCLUSIV / Andrei Duban, reacție tulburătoare după ce soția lui a fost filmată în brațele altui bărbat la Survivor România
Andrei Duban, reacție tulburătoare după ce soția lui a fost filmată în brațele altui bărbat la Survivor România

Grațiela Teohari Duban, partenera de viață a lui Andrei Duban, este concurentă la Survivor România, emisiune care se filmează departe de casă, mai exact în Republica Dominicană. Prezența Grațielei în show-ul de la Kanal D a creat recent anumite controverse.

Andrei Duban, reacție tulburătoare după ce soția lui a fost filmată în brațele altui bărbat la Survivor România

Blondina a fost filmată în ipostaze extrem de apropiate de colegul ei din echipa ‘Faimoșilor’, Ghiță. Grațiela era supărată din cauza unui joc dur cu adversarii din echipa ‘Războinicilor’, iar colegul său a ales să o ‘consoleze’ în toiul nopții, departe de ochii celorlalți concurenți.

Aceste gesturi i-au adus Grațielei Duban numai comentarii acide din partea celor care au urmărit show-ul de la Kanal D. Toată lumea s-a întrebat ce părere a avut soțul ei, Andrei Duban, când a văzut imaginile difuzate la tv.

Drept urmare, Andrei Duban a avut și prima reacție despre ‘infidelitatea’ soției sale, Grațiela. Celebrul comediant a vorbit deschis despre imaginile în care apare mama fiului său, împreună cu Ghiță, colegul ei de echipă, în vârstă de 27 de ani.

‘Emisiunea nu este Insula Iubirii. Cei de la Kanal D au montat anumite imagini în așa fel încât să se creadă cu totul altceva. În realitate, lucrurile stau altfel. La început s-a zis că va fi o emisiune de divertisment, nu un reality-show! Deci, despre ce vorbim? Să nu mințim poporul cu televizorul. Cei care o cunosc pe soția mea, Grațiela, știu că ea n-ar fi în stare de așa ceva (n.r. referitor la ipostazele tandre în care a fost surprinsă alături de colegul ei de la Survivor România).

Emisiunea este un show de supraviețuire. Fiul meu și al Grațielei se uită la emisiune. Cum ar fi putut soția mea să facă ceva știind că se uită propriul ei copil? Hai să fim serioși. Bancul pe care l-am publicat pe Instagram nu are nicio legătură cu acțiunile Grațielei din show-ul de la Kanal D‘, ne-a declarat, în exclusivitate, actorul Andrei Duban.

citește și...