Un culturist se bucură de luna de miere cu o păpușă gonflabilă, după ce prima „sotie” s-a rupt

25.11.2021, 15:22

Yuri Tolochko și-a petrecut o săptămână în „luna de miere” în Bulgaria cu noua sa iubire de plastic, Lola, la un an după ce prima sa „soție”, o păpușă sexuală, Margot, „a murit” . Culturistul a împărtășit imagini din vacanța celor 100.000 de urmăritori.

Un culturist a fost fotografiat bucurându-se de luna de miere cu cea de-a doua soție, păpușă sexuală, după ce prima s-a deteriorat.

Tânărul în vârstă de 36 de ani a împărtășit imagini din vacanța sa celor 109.000 de urmăritori de pe Instagram cu noua păpușa sexuala, Luna, scrie The Mirror.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Yuri Tolochko (@yurii_tolochko)

Lună de miere cu o păpușă gonflabilă

Anul trecut, acesta s-a căsătorit cu prima sa soție de plastic, Margot, care s-a despărțit la scurt timp după ce au ajuns pe paginile ziarelor internaționale. Acum el a prezentat-o pe noua sa soție, Luna.

„Nu am avut șansa de a mă bucur de o lună de miere cu Luna până acum. Pandemia a schimbat masiv planurile tuturor, așa că atunci când a apărut șansa de a merge în Bulgaria pentru muncă, am fost fericit că o pot lua pe Luna. A fost o călătorie de serviciu, dar a fost și atât de romantică încât o consider și o lună de miere.

Am stat în capitala Sofia aproximativ o săptămână și a fost fabulos. Ne-am întâlnit cu mulți oameni în timpul meu de lucru și am ieșit și la restaurante și am profitat de camera de hotel. A fost mult sex. Am intrat și noi ocazional în direct pe Instagram pentru că ne așteptau urmăritorii mei, voiau să ne vadă”, a spus bărbatul.

Yuri spune că oamenii sunt curioși să o atingă pe Luna.

„Stiliștii care au aranjat părul soției mele chiar au întrebat despre viața noastră sexuală. Luna purta o fustă foarte scurtă și bărbaților le plăcea să o privească în timp ce stătea în poala mea”.

Ce spune despre fosta sa parteneră

„Am făcut schimb de inele cu Margot, așa că poate voi veni cu un fel de bijuterii simbolice pe care să le purtăm acum eu și Luna. Trebuie să discutăm despre asta. Dar, după Margot, am decis să nu mai organizez nunți fastuoase. Până acum, legile din țara noastră nici măcar nu recunosc căsătoriile între persoane de același sex, așa că nimic nu este înregistrat oficial. Aceasta este povestea noastră personală și povestea celor dragi și a celor care ne iubesc”.

 

citește și...