Cristina Șișcanu, criticată aspru. ”Acum arăți exact ca o păpușă gonflabilă”

22.05.2020, 11:03
Cristina Șișcanu, criticată aspru. ”Acum arăți exact ca o păpușă gonflabilă”
Cristina Șișcanu, criticată aspru. ”Acum arăți exact ca o păpușă gonflabilă”

Jurnalista Cristina Șișcanu a fost criticată de internauți după cea mai recentă apariție pe care a avut-o la TV, la emisiunea ”FanArena”, de la Kanal D.

Zilele trecute, Cristina Șișcamnu a fost invitată în platoul emisiunii ”FanArena”, de la Kanal D.  Vedeta a venit îmbrăcată într-o rochie mulată, în nuanțe de mov, și s-a afișat cu o nouă coafură, cu părul tuns cu breton. Pe rețelele de socializare, internauții au comentat imediat vizavi de look-ul Cristinei Șișcanu, pe care au acuzat-o că și-ar fi făcut ceva la față, în zona pomeților.

”Gata, te-ai transformat și tu. Ți-ai ridicat obrajii până în ochi. Acum arăți ca o păpușă gonflabilă”, i-a scris un internaut.

Replica Cristinei Șișcanu a venit imediat: ”Nu am niciun pic de silicon în mine. Mușlțumesc pentru compliment”.

”Cristina, ești o femeie frumoasă, nu îți mai modifica pozele. Fii reală, scoate masca asta. o să fii mai iubită”, i-a tgransmis un alt internaut.

”Chiar nu e modificată. Sincer”, a răspuns jurnalista.

E mama unei fetițe

Cristina Șișcanu este căsătorită de nouă ani cu fostul prezentator de televiziune Mădălin Ionescu. Din căsnicia lor a rezultat o fetiță, Petra. Mădălin Ionescu mai are doi copii, Filip și Ștefania, dintr-un mariaj anterior.  Cristina Șișcanu a fost cea care s-a ocupat și de creșterea acestora.

Concurentă la show-uri TV

Cristina Șișcanu a participat la concursul ”Survivor România”, filmat în  Republica Dominicană. Aceasta a făcut parte din echipa Faimoșilor și a fost printre primii concurenți eliminați din competiție.  Concursul se apropie acum de final, iar Cristina Șișcanu a dezvăluit pe cine vede ea învingător. Jurnalista este de părere că cel care va câștiga competiția va fi Emanuel, din echipa Războinicilor, cel care s-a calificat direct în finală alături de coechipiera sa, Lola.

De asemenea, Cristina Șișcanu este implicată și în proiectul ”Bravo, ai stil! celebrities”, de la Kanal D, unde este una dintre concurente.

citește și...