Un copil de șase ani a murit după ce a fost mușcat de câinele familiei

24.01.2022, 14:38
Un copil de șase ani a murit după ce a fost mușcat de câinele familiei
Un copil de șase ani a murit după ce a fost mușcat de câinele familiei

Tragedie într-o comună din Dâmbovița. Un copil în vârstă de șase ani a murit, luni, după ce a fost muşcat în zona gâtului de câinele familiei. În acest caz, poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă şi efectuează cercetări, urmând a se stabili cu exactitate toate împrejurările evenimentului.

Un copil de șase ani din comuna dâmboviţeană Conţeşti a murit după ce a fost muşcat în zona gâtului de câinele familiei, informează Agerpres. Tragedia a avut loc luni.  În jurul orei 9,00, Poliţia din Răcari a fost sesizată la 112 de către un bărbat cu privire la faptul că un minor de 6 ani, din Conţeşti, a fost muşcat de un câine.

“O echipă de cercetare s-a deplasat la faţa locului, ocazie cu care, din primele verificări, s-a stabilit că minorul, în timp ce se afla în grădina locuinţei, ar fi fost muşcat în zona gâtului de un câine al familiei care nu era legat. În urma leziunilor, minorul a decedat”, a anunțat IPJ Dâmboviţa.

Un copil de șase ani a murit după ce a fost mușcat de câinele familiei. A fost întocmit dosar penal

Conform sursei citate, corpul copilului a fost preluat de Serviciul de Medicină Legală Dâmboviţa în vederea efectuării necropsiei.

În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă şi efectuează cercetări, urmând a se stabili cu exactitate toate împrejurările evenimentului.

citește și...