Un concurent de la Chefi la cuțite, mesaj pentru George Burcea: ”RIP. Mi-a părut bine”. Cum au reacționat fanii

23.11.2021, 20:05

Un concurent de la Chefi la cuțite pare să îi declare război lui George Burcea. Keed a publicat o fotografie cu actorul, cu mesajul ”RIP”. Acesta i-a transmis lui George Burcea că i-a părut bine. Fanii au reacționat imediat.

Concurentul și-a surprins fanii de pe rețelele de socializare cu o postare care ridică multe semne de întrebare. Keed a scris în dreptul fotografiei ”RIP”, dar și mesajul ”Mi-a părut bine”, fără să ofere nicio explicație.

Fanii acestuia au presupus că postarea concurentului are legătură cu ultima postare a artistului, în care face referire la comportamentul femeilor în relație.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Keed (@keedonline)

Fanii i-au cerut explicații

George Burcea a vorbit recent, pe Instagram, despre faptul că unele femei sunt nemulțumite în relație și nu stiu să aprecieze un bărbat, când acesta gătește, spre exemplu. Tocmai de aceea, spune Burcea, unele femei ar trebui să fie bătute. O parte dintre internauți s-au declarat revoltați în urma acestei afirmații.

”Vă doresc capace în cap că asta meritați, se pare că unele femei asta merita bro, în momentul în care vedeți un copil de 33 de ani care militează în apărarea femeilor voi îi spuneți >, păi mai bine să vină bărbații să vă bată, bărbați băteți-le! Dacă nu e ciorba fierbinte sau mămăliga fierbinte, băteți-le bro că asta merită probabil”, a  spus George Burcea.

Keed ar putea fi unul dintre cei care au fost deranjați de cuvintele pe care actorul le-a afirmat, însă rămâne de văzut dacă se confirmă această ipoteză, lansată de fani.

Intre timp, Keed a șters toate comentariile de la fotografia în care apare George Burcea, probabil că a primit multe reacții negative.

George Burcea, dezvăluiri despre căsătoria cu Viviana Sposub

George Burcea a vorbit, recent, despre relația cu Viviana Sposub și despre momentul când va face marele pas.

Chiar dacă artistul a cerut-o în căsătorie pe iubita lui, în cadrul unei sesiuni de întrebări pe Instagram, actorul a povestit că nu este pregătit încă să facă pasul mare pas.

„Nu fac nicio nuntă acum. Actorii nu au avut spectacole multe. Uite așa, nu va fi. (…) Sunt fericit, îi mulțumesc pentru toată susținerea pe care o am, e superb tot ceea ce se întâmplă. Îmi doresc ca fiecare om de aici de pe live să simtă ce simțim noi”, a spus George Burcea.

 

 

citește și...