Un celebru instructor de fitness, în vârstă de 65 de ani, a defilat în bikini. Care e secretul “reginei fitnessului”

18.09.2022, 13:57

Denise Austin a fost uimită când Sports Illustrated Swimsuit a întrebat-o dacă ar defila pe podium în bikini. Fostul model s-a alăturat fiicei sale, Katie Austin, la prezentarea de pe podiumul Sports Illustrated Swimsuit 2022, în iulie. Mama și fiica au purtat cu mândrie două piese pe podium pentru spectacolul transmis în direct la piscina W South Beach din Miami Beach, Florida.

“La început, m-am gândit: ‘Chiar fac asta? În bikini la 65 de ani?””. a spus Austin. “Dar cât de entuziasmant a fost!  A fost o onoare că m-au întrebat chiar și pe mine. Și apoi să fac asta cu fiica mea a făcut-o și mai specială. A fost punctul culminant al vieții mele să defilez pe podium cu fiica mea. Încă nu mi-am revenit.”

Fosta gimnastă a împărtășit că fiica ei, în vârstă de 28 de ani, a fost o sursă de inspirație pentru ea, potrivit NyPost.com.

“Am fost atât de mândră de ea”

“Mi-au dat lacrimile [când am văzut-o pentru prima dată în SI]”, a explicat Austin. “Am fost atât de mândră de ea. Este cea mai dulce persoană cu cea mai mare inimă. Și muncește din greu. Așa că este uimitor să o văd pe fiica mea în revistă. Iar acum va deveni un model Sports Illustrated Swimsuit”.

De mai bine de 30 de ani, Austin încurajează oamenii să înceapă un stil de viață activ prin intermediul rutinelor sale de antrenament. Ea a vândut peste 24 de milioane de videoclipuri și DVD-uri cu exerciții fizice.

Femeia a condus cea mai longevivă emisiune de fitness din istoria televiziunii

De asemenea, a condus cea mai longevivă emisiune de fitness din istoria televiziunii. Ea încă debordează de energie și entuziasm în timp ce face un “cardio de ardere totală a corpului” sau se antrenează pentru a fi “slabă, tonificată și total în formă” – totul cu un zâmbet megawatt.

Care e secretul gimnastei

Potrivit lui Austin, secretul ei pentru a se simți și a arăta tineresc este surprinzător de simplu. Ea se antrenează 30 de minute zilnic și mănâncă mese echilibrate, compuse din “80 la sută alimente sănătoase și 20 la sută bunătăți”, alături de consumul de apă din abundență pe parcursul zilei.

“Când ies la plimbare, fac cinci minute de mers frumos. Apoi, alerg. Apoi fac alte cinci minute de mers pe jos și apoi alerg ușoară. Cred, de asemenea, într-o atitudine pozitivă. Dacă mă trezesc cu un sentiment de recunoștință. Este un mesaj pe care îl predic de 40 de ani.”

Austin a subliniat, de asemenea, că experimentează în bucătărie – și că mănâncă totul cu moderație.

“Îmi place mâncarea mexicană!”, a spus ea cu entuziasm. “Îmi plac tacos, guacamole și margaritas. Acestea sunt bunătățile mele. Provin dintr-o familie mare și ne place să mâncăm. Când ies la cină în oraș, vreau să mă distrez. Nici măcar nu mă gândesc la ceea ce comand – pur și simplu mă bucur. Iar când sunt acasă, îmi gătesc singură. Fac mâncare tot timpul pentru familia mea.”

Singurul mesaj pe care Austin îl are pentru alte femei de vârsta ei este să continue să facă mișcare.

 

citește și...