Un candidat la școala de jandarmi, nevoit să-și facă nevoile în clasă, în timpul examenului

26.10.2021, 12:25
Un candidat la școala de jandarmi, nevoit să-și facă nevoile în clasă, în timpul examenului
Un candidat la școala de jandarmi, pus să-și facă nevoile în clasă, în timpul examenului

Incident la examenul pentru Școala de jandarmi din Botoșani. Un candidat a fost nevoit să-și facă nevoile în văzul tuturor, pentru că nu avut voie să iasă din clasă. Regulamentul nu permite ieșirea candidaților din sală în timpul examenului. Inspectoratul de Jandarmi Județean Botoșani a transmis că va verifica acest incident.

Un candidat la concursul organizat pentru admiterea la Școala de subofițeri jandarmi „Petru Rareș” din Fălticeni ar fi fost nevoit să urineze în clasă, pentru a nu fi descalificat de la examen. Potrivit Gândul, acesta ar fi cerut să meargă la toaletă, însă acest lucru nu a fost poisibil din cauza regulamentului careenu permite ieșirea candidaților din sală în timpul examenului. Dacă ar fi ieșit, tânărul ar fi trebuit să predea și lucrarea de examen.

Astfel, candidatul respectiv a fost nevoit să bea apa dintr-un pet pe care îl avea la el, după care a mers în spatele sălii de examen, unde ar fi urinat în sticla de plastic.

Un candidat la școala de jandarmi, nevoit să-și facă nevoile în clasă, în timpul examenului. Ce a transmis Inspectoratul De Jandarmi Județean Botoșani după incident

Inspectoratul de Jandarmi Județean Botoșani a transmis un comunicat după incident.

„La nivelul Inspectoratului de Jandarmi Județean Botoșani vor fi verificate aspectele semnalate pe timpul desfășurării probei de evaluare a cunoștințelor candidaților în cadrul concursului de admitere la Școala Militară de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș” Fălticeni, sesiunea septembrie – octombrie 2021. Vom reveni cu precizările necesare în cel mai scurt timp posibil, conducerea inspectoratului fiind prima interesată de lămurirea aspectelor semnalate, conform prevederilor legale”, se arată într-un comunicat de presă transmis de IJJ Botoșani.

citește și...