Un bărbat și-a cerut iubita în căsătorie chiar în timp ce femeia plângea la înmormântarea tatălui ei. „Te implor, nu face asta”

13.05.2022, 12:56

Un bărbat și-a cerut iubita în căsătorie chiar în timp ce femeia plângea la înmormântarea tatălui ei. Videoclipul propunerii are peste 278.000 de vizualizări, în timp ce criticii îl acuză pe bărbat că a dorit să devină celebru. „Nu putea să aștepte până se termina înmormântarea?” , spune un internaut. 

Potrivit Agenției Centrale de Știri, pastorul, care prezida slujba, i-a cerut mâna femeii pentru a ajuta la vindecarea inimii ei frânte.

În clipul controversat, fiica decedatului este văzută plângând  lângă sicriul tatălui ei. Apoi, dintr-o dată, pretendentul îngenunchează în fața fetei îndoliate cu un microfon și pune întrebarea, făcându-i pe ceilalți îndoliați să fie extrem de șocați, potrivit NewYorkPost.com.

Un bărbat și-a cerut iubita în căsătorie chiar în timp ce femeia plângea la înmormântarea tatălui ei

Bărbatul care a cerut-o în căsătorie pe iubita lui în fața sicriului tatălui ei a fost criticat pentru că și-a cerut iubita în căsătorie la o slujbă de înmormântare. Utilizatorul TikTok M.Mojela a împărtășit un videoclip pe rețelele de socializare în care se arată că s-a lăsat într-un genunchi în timp ce și-a cerut partenera  să se căsătorească cu el.

Bărbatul a explicat că a făcut gestul respectiv pentru a o ajuta pe femeie să treacă mai repede peste momentul nefericit.

„Nu putea să aștepte până se termina înmormântarea?”

Internauții au catalogat gestul drept unul lipsit de respect şi au acuzat bărbatul că nu a înţeles adevăratul scop al ceremoniei.

Videoclipul a stârnit dezbateri aprinse, mulți criticându-l pe bărbat, iar alții glumând că pur și simplu a dat lovitura.

„Te implor, nu face asta”, a scris un utilizator.

„Nu putea să aștepte până se termina înmormântarea?” a adăugat altul.

Aceasta nu este prima propunere ciudată din Africa de Sud în ultima vreme. La începutul acestei luni, un bărbat a cerut în mod hilar mâna unei femei la McDonald’s, ulterior fiind respins în fața unei mulțimi de clienți uluiți

citește și...