Un bărbat din Medgidia s-a sinucis după ce a pierdut bani la jocurile de noroc

17.01.2022, 11:53
Un bărbat din Medgidia s-a sinucis după ce a pierdut bani la jocurile de noroc

Un bărbat a fost găsit decedat la piciorul podului rutier din municipiul Medgidia. Acesta s-a aruncat în gol după ce ar fi pierdut o sumă importantă de bani la jocurile de noroc, susțin apropiați ai victimei. Tragedia a avut loc în data de 15 ianuarie 2022. În acest caz a fost întocmit un dosar de cercetare penală.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Constanţa a informat că în dimineaţa zilei de 15 ianuarie lucrători ai Poliţiei municipiului Medgidia au fost sesizaţi, prin 112, că la piciorul podului rutier din localitate se află o persoană decedată, căzută de la înălţime.
Este vorba despre un bărbat în vârstă de 40 de ani.

Un bărbat din Medgidia s-a sinucis după ce a pierdut bani la jocurile de noroc. A fost întocmit un dosar de cercetare penală

“Deplasaţi la faţa locului, poliţiştii au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, fiind vorba despre un bărbat, de 40 de ani, din municipiul Medgidia. Din primele cercetări a reieşit faptul că acesta ar fi părăsit domiciliul în noaptea de 14/15 ianuarie. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală”, se arată într-un comunicat de presă transmis duminică de IPJ, potrivit Hotnews.
Apropiaţi ai victimei susţin că bărbatul ar fi pierdut la jocuri de noroc o sumă importantă de bani şi s-a aruncat de pe podul rutier.