Un bărbat din Germania a fost arestat după ce a mușcat un câine polițist

17.10.2022, 20:10

Ofițerii au fost chemați la o dispută între doi bărbați de 29 de ani și o femeie de 35 de ani în orașul Ginsheim-Gustavsburg, situat în vestul țării, la scurt timp după miezul nopții. Cei trei au acționat într-un mod “extrem de agresiv și necooperant”, a precizat poliția într-un comunicat. Agresorul de 29 de ani, l-a lovit pe ofițerul care-l însoțea, rănindu-l la mână. Câinele nu a suferit răni vizibile în urma incidentului.  


Poliția din Germania a declarat vineri că a reținut un bărbat pentru că s-a opus arestării și a mușcat un câine de serviciu. Ofițerii au fost chemați la o dispută între doi bărbați de 29 de ani și o femeie de 35 de ani în orașul Ginsheim-Gustavsburg, situat în vestul țării, la scurt timp după miezul nopții.

După ce scandal a izbucnit pe stradă între o femeie și doi bărbați, în localitatea Ginsheim-Gustavsburg din landul Hessa, cei trei au devenit extrem de agresivi, iar  la fața locului s-au deplasat mai multe patrule, inclusiv una cu câine polițist, potrivit swr.de,

Bărbatul arestat a mușcat un câine polițist

Cei trei au acționat într-un mod “extrem de agresiv și necooperant”, a precizat poliția într-un comunicat. Ofițerii au reușit să îl învingă pe unul dintre bărbați doar prin utilizarea “forței fizice masive”, se arată în comunicat.

“În cursul rezistenței la arestare, bărbatul în vârstă de 29 de ani a mușcat, de asemenea, un câine de poliție”, se arată în declarație, adăugând că acesta nu a suferit nicio rană.

Femeia a rănit un ofițer de poliție cu un pumn în față

Între timp, femeia în vârstă de 35 de ani a rănit un ofițer de poliție cu un pumn în față.

Cei trei scandalagii au fost într-un final încătușați și duși la secția de poliție. Bărbatul de 29 de ani a fost arestat pentru ultraj, după ce polițiștii au depus o plângere penală pentru agresiune.

citește și...