Un bărbat a omorât patru persoane și a transmis live pe Facebook

08.09.2022, 15:41

Un bărbat înarmat care s-a filmat în direct în Memphis în timp ce se plimba cu mașina, împușcând oameni, omorând patru persoane și rănind alte trei în atacuri aparent la întâmplare, a fost în cele din urmă arestat după ce a accidentat o mașină furată, a anunțat joi dimineață poliția.

Ezekiel Kelly, în vârstă de 19 ani, și-a lansat presupusa răfuială cu puțin înainte de ora 1 dimineața și a terorizat orașul timp de mai bine de 19 ore, omorând patru persoane și rănind alte trei.

Adolescentul are antecedente penale violente, poliția făcând legătura între el și opt incidente diferite și a avertizat membrii îngroziți ai publicului să stea departe de el într-o postare pe rețelele de socializare, miercuri, în jurul orei 19.00, transmite washingtonpost.com.

Un bărbat a omorât patru persoane

Poliția l-a descris ca fiind “înarmat și periculos”, iar șeful poliției, Cerelyn Davis, a calificat-o drept o “săptămână îngrozitoare” pentru oraș.

Adolescentul fusese încarcerat în 2021 după ce a pledat vinovat de agresiune agravată, deși fusese acuzat anterior de tentativă de omor, și a fost eliberat mai devreme din pedeapsa de trei ani.

Acesta a transmis live pe Facebook

Se crede că Kelly și-a început atacul în jurul orei 12:56, împușcând și ucigând un bărbat de 24 de ani în aleea sa de pe Glendale Avenue.

La câteva ore după împușcăturile inițiale, el a început apoi să îndrepte arma spre oameni la întâmplare – forțând localnicii să se adăpostească în casele lor.

În jurul orei 16.38, el a împușcat apoi de mai multe ori un bărbat care stătea în mașina sa pe South Parkway East, iar două minute mai târziu a tras cu arma asupra unei femei în apropiere de Norris Road și Interstated 240.

Aceasta a fost transportată de urgență la spital cu o rană de glonț la picior și a fost transportată la un spital unde se află în continuare în stare stabilă.

Kelly, înnebunit, a deschis focul într-un magazin AutoZone de pe Jackson Avenue cu puțin înainte de ora 18.00, unde a început să transmită în direct atacul pe Facebook.

Kelly poate fi văzut în filmare coborând din mașină, intrând în magazin și scoțând o armă pentru a trage de două ori asupra unui bărbat aflat în magazin. El rămâne în spital în stare critică.

Ofițerii au emis apoi o alertă cu privire la Kelly și la vehiculul său, dar la scurt timp după aceea acesta a jefuit o mașină și a împușcat o femeie la intersecția dintre Poplar Avenue și Evergreen Street, în încercarea de a schimba vehiculele.

Femeia a fost împușcată mortal la ora 19.23, Kelly plecând cu mașina ei, un SUV Toyota gri, înainte ca ofițerii să găsească un alt bărbat care suferea de răni prin împușcare un minut mai târziu. Acesta a fost dus la spital în stare stabilă.

citește și...