Caz teribil în Timișoara. Un bărbat a murit încercând să se încălzească la aragaz

29.10.2021, 11:06
Caz teribil în Timișoara. Un bărbat a murit încercând să se încălzească la aragaz
Caz teribil în Timișoara. Un bărbat a murit încercând să se încălzească la aragaz

Un bărbat în vârstă de 66 de ani a fost găsit mort în locuința sa din Timișoara, iar fiica lui de 38 de ani a fost găsită inconștientă și transportată la spital. Aceștia s-au intoxicat cu monoxid de carbon care a fost emanat de flacăra de la aragaz cu care încercaseră să se încălzească. Tragedia a avut loc miercuri seara.

Un bărbat din Timișoara a murit, iar fiica lui a ajuns de urgență la spital, ambii fiind intoxicați cu monoxid de carbon emanat de flacăra aragazului cu care își încălzeau casa. Pompierii ajunşi la faţa locului pentru a salva victimele au găsit bărbatul decedat, iar fiica a fost transportată la spital, cu insuficienţă respiratorie. Tragedia s-a produs în contextul în care orașul a rămas fără căldură în ultimele zile.

“Poliţiştii Secţiei 3 Timişoara au fost sesizaţi cu privire la faptul că într-un imobil de pe strada Dumitru Kiriac din Timişoara a fost găsit decedat un bărbat de 66 de ani, iar fiica lui, în vârstă de 38 de ani a fost găsită în stare de inconştienţă. Poliţiştii au constatat, la faţa locului, că cele sesizate se confirmă. A fost întocmit dosar penal in rem pentru ucidere din culpă, iar poliţiştii efectuează cercetări pentru a stabili cauzele şi împrejurările producerii incidentului”, a anunţat Poliţia Timiş, potrivit Agerpres.

Timișoara va avea căldură și apă caldă, însă doar până luni

Primarul Timișoarei, Dominic Fritz, a anunțat, joi, că un furnizor temporar de gaz a transmis contractul semnat și Colterm va începe în câteva ore furnizarea căldurii și apei calde în locuințele timișorenilor și în spitale. Marți, aproximativ 50.000 de gospodării din oraș și spitalele din Timișoara au rămas fără căldură și apă caldă, după ce s-a sistat furnizarea gazului către Colterm, compania de termoficare din Timișoara, transmite Digi24.

„Acum câteva minute un furnizor temporar de gaz a transmis contractul semnat și Colterm va începe cât de repede se poate furnizarea căldurii și apei calde în locuințele timișorenilor și în spitale. Din motive tehnice, va dura câteva ore până când acest lucru se va simți în calorifere. Mulțumesc companiilor implicate, ministrului Energiei, Virgil Popescu, și tuturor celor care ne ajută în această criză. Din păcate asta este doar o soluție temporară. Noul furnizor a acceptat să semneze acest contract doar până luni, 1 noiembrie, ora 7, iar deoarece cantitatea de gaz este limitată sistemul va funcționa doar la un nivel minim”, a transmis Dominic Fritz.

citește și...