Un bărbat a murit în garaj după ce mașina i-a luat foc

25.10.2021, 11:24
Un bărbat a murit în garaj după ce mașina i-a luat foc
Un bărbat a murit în garaj după ce mașina i-a luat foc

Incendiu puternic la un garaj din Galați. Un bărbat, în vârstă de 56 de ani, a fost găsit mort, duminică, într-un garaj, după ce autoturismul aflat înăuntru a luat foc. În acest caz, poliţiştii au deschis un dosar penal şi urmează să stabilească împrejurările concrete în care a murit bărbatul.

Pompierii militari au intervenit cu două autospeciale la un incendiu declanşat la un garaj în care se afla un autoturism, informează Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Judeţean Galaţi, citat de Agerpres. În momentul în care echipajele de pompieri au sosit la fața locului, incendiul se manifesta cu violenţă la partea din faţă a garajului.

După stingerea incendiului, în partea din spate a autoturismului a fost descoperit trupul neînsufleţit al unui bărbat în vârstă de 56 de ani, care avea arsuri la membrele superioare.

Un bărbat a murit în garaj după ce mașina i-a luat foc. Incendiu ar fi pornit de la un scurt circuit la tabloul electric

Cauza probabilă a producerii incendiului este un scurt circuit la tabloul electric din garaj.

În acest caz, poliţiştii au deschis un dosar penal şi urmează să stabilească împrejurările concrete în care a murit bărbatul.

citește și...