VIDEO / Incendiu violent la un bloc în construcție din Capitală

12.09.2021, 12:09
VIDEO / Incendiu violent la un bloc în construcție din Capitală
VIDEO / Incendiu violent la un bloc în construcție din Capitală

Un incendiu violent s-a produs, sâmbătă seară, la un bloc în construcţie de pe strada Parcului din Bucureşti. Incendiul s-a manifestat cu mari degajări de fum. Este vorba despre un bloc cu 12 etaje, iar la ultimul nivel erau depozitate butoaie cu smoală. În urma incidentului de ieri searîă nu s-au înregistrat victime.

Pompierii au intervenit sâmbătă seară pentru stingerea unui incendiu care a izbucnit la un bloc în construcţie de pe strada Parcului din Capitală. Potrivit imaginilor publicate de martori pe reţelele sociale, incendiul s-a manifestat cu mari degajări de fum.

Martorii au relatat și că s-a auzit și „o explozie mare”. Explozia puternică se pare că a fost cauzată de faptul că la ultimul nivel erau depozitate butoaie cu smoală. ISU Bucureşti-Ilfov a transmis că incendiul s-a produs pe terasa unui bloc cu 12 etaje aflat în constructie. „Ard butoaie cu smoală şi carton bituminat, suprafața afectată – aprox. 500 mp. Nu sunt victime. Sunt degajări însemnate de fum”, au transmis pompierii, potrivit Hotnews. În urma incidentului nu s-au înregistrat victime.

Incendiu violent la un bloc în construcție din Capitală. Ce a transmis Vlad Voiculescu, fost ministru al Sănătății

Fostul ministru al Sănătăţii, Vlad Voiculescu, a publicat imagini pe contul său de socializare.

”Ceva rău s-a întâmplat – o explozie în nordul Bucureștiului. Aveți grijă de voi. Închideți ferestrele imediat dacă stați în zonă. L.E.: Din informațiile pe care le am până acum (sunat la Poliție) se pare că incendiul este pe Strada Parcului, la acoperișul unui bloc în construcție (nelocuit) și nu sunt victime. Explozia puternică se pare că s-a datorat faptului că la ultimul nivel erau depozitate butoaie cu smoală”, a scris Vlad Voiculescu în mediul online.

 

citește și...