Cum a reacționat Hamude, după ce tatăl și fratele lui au fost condamnați pentru omor calificat

28.10.2020, 15:33
Cum a reacționat Hamude, după ce tatăl și fratele lui au fost condamnați pentru omor calificat
Cum a reacționat Hamude, după ce tatăl și fratele lui au fost condamnați pentru omor calificat

Hamude, fost concurent la ‘Puterea dragostei’, trece prin momente dificile! Tatăl și fratele lui au fost condamnați la închisoare după ce mai multe persoane au decedat intoxicate cu spirt contrafăcut.

În urmă cu câteva luni, cel puțin 10 persoane din județul Iași au murit după ce au băut spirt contrafăcut. La vremea respectivă, doi cetățeni arabi au fost suspectați că au fabricat otrava vândută drept alcool sanitar.

Se pare că era vorba de tatăl și fratele lui Hamude. Recent, cei doi au fost arestați, fiind puşi sub acuzare pentru omor calificat.

Reacţia lui Hamude, după ce tatăl și fratele lui au fost condamnați pentru omor calificat

Tatăl lui Hamude este cercetat acum în dosarul dosarul deschis de magistrați pentru ucidere din culpă, înșelăciune și falsificarea sau substituirea de alimente sau alte produse în cazul celor 18 ieșeni care au murit intoxicați cu alcool metilic.

Hamude a mărturisit că tatăl său a primit o pedeapsă nedreaptă, pentru că nu știa că unul dintre fiii lui este implicat în afaceri cu spirt cotrafăcut.

‘Ei au contestat această măsură, dar eu cred că tatăl meu trebuia să primească o pedeapsă mai ușoară, un arest la domiciliu. Tatăl meu, într-o oarecare măsură, a fost implicat în acest dosar, el neștiind despre ce e vorba. Fratele meu s-a băgat de bună voie, nu s-a opus, și-a recunoscut fapta, că a contrafăcut alcool. Fratele meu e din februarie în țară, nu știa care e diferența dintre acloolul etilic și cel metilic’, a declarat Hamude, pentru Antena Stars.

Hamude vrea să se facă dreptate

‘Ei nu au intenționat așa ceva, ei nici nu știau că acest spirt se bea. S-a menținut măsura arestului preventiv, îi va muta la Penitentiacul Iași. Cred că judecătorilor le este frică să lase în arest la domiciliu un om acuzat de omor calificat. Mama mea e umpic cam mult distrusă, și cu sănătatea și psihic. Și eu sunt distrus moral, încerc să fiu bine. Avocații luptă cu tot ce au mai bun pentru acest caz. Băutul spirtului nu trebuie încurajat în România’, a mai adăugat Hamude Dawoud.

citește și...