Un asistent medical care se vindecase de coronavirus a fost snopit în bătaie de vecini! Imagini șocante cu bietul om

21.07.2020, 15:29
Un asistent medical care se vindecase de coronavirus a fost snopit în bătaie de vecini! Imagini șocante cu bietul om
Un asistent medical care se vindecase de coronavirus a fost snopit în bătaie de vecini! Imagini șocante cu bietul om

Un asistent medical din Argentina și-a văzut moartea cu ochii după ce a fost bătut cu brutalitate de vecini! Bărbatul tocmai se vindecase de coronaviru și revenise acasă, însă vecinii lui nu au văzut cu ochi buni acest lucru.

De teamă că ar putea fi infectați, oamenii au tăbărât pe Daniel Porro, în apropierea casei sale, și l-au snopit în bătaie.

Oamenii l-au atacat în plină zi

Bărbatul fusese diagnosticat cu COVID-19 și ultimele două săptămâni și le-a petrecut în spital pentru îngrijiri medicale. După ce testul i-a ieșit negativ, acesta a decis să revină la locuința mamei sale. Din nefericire, vecinii l-au atacat și chiar i-au dat foc la casă.

‘Pleacă! Îți dăm foc la casă. Pleacă, pentru că ești infectat! Îți vom da foc la casă, nu vrem oameni ca tine în orașul nostru’, i-au strigat vecinii.

Cadrul medical a ajuns la spital cu răni grave, iar în acest moment se află sub îngrijiri medicale. Autoritățile au demarat o anchetă în acest caz, însă nimeni nu a fost reținut. Până în prezent, Argentina a raportat 126.755 de cazuri COVID-19 și 2.260 de decese.

Zilele trecute, Organizaţia Mondială a Sănătăţii a raportat un număr record de cazuri de contaminare cu coronavirus înregistrate în 24 de ore, în întreaga lume. OMS a anunţat aproximativ 260.000 de noi cazuri.

SUA se află pe primul loc la numărul de infectări

Cele mai mari creşteri au fost în Statele Unite, Brazilia, India şi Africa de Sud. Bilanţul deceselor a crescut cu 7.360, cea mai mare creştere zilnică înregistrată din data de 10 mai.

SUA reprezintă cea mai afectată ţară din lume, cu peste 3,7 milioane de cazuri şi mai mult de 140.100 de decese. Brazilia a raportat peste 2 milioane de cazuri şi mai mult de 78.700 de decese, iar India, peste 1 milion de cazuri şi 26.800 de decese. Africa de Sud este cea mai afectată ţară de pe continentul african, cu mai mult de 350.000 de cazuri şi aproximativ 5.000 de decese.

În Europa, Marea Britanie a raportat cele mai multe cazuri de infectare: 295.600 și 45.350 de decese. La nivel global, numărul total de cazuri confirmate de Covid-19 a depăşit 14 milioane, iar cel al deceselor a trecut de 600.000

Sursa: Daily Mail

citește și...