Un alt prezentator tv și-a dat demisia de la Realitatea Plus! Ce acuzații dure a făcut

18.04.2020, 18:06
Un alt prezentator tv și-a dat demisia de la Realitatea Plus! Ce acuzații dure a făcut
Un alt prezentator tv și-a dat demisia de la Realitatea Plus!

Un alt prezentator tv și-a dat demisia de la Realitatea Plus! În urmă cu câteva săptămâni, Denise Rifai, a decis să plece de la postul de televiziune.

Un alt prezentator tv și-a dat demisia de la Realitatea Plus!

De data aceasta este vorba despre Costi Rogozanu! Jurnalistul și-a dat demisia vineri, 17 aprilie, după aproape 11 ani la postul Realitatea. Aceasta a făcut acuzații dure la adresa conducerii, precizând că angajații postului sunt nevoiți să vină la muncă ca voluntari, deși au fost trimiși în șomaj tehnic, în perioada pandemiei de coronavirus.

‘Vă anunț că întrerup colaborarea cu Realitatea. De o săptămână se întâmplă chestiuni administrative care ne privesc pe noi toți. Inclusiv pe aceia care nu au primit o foaie cu șomaj tehnic la semnat și care apoi au primit și îndemnul să vină la muncă în calitate de «voluntari».

Prea mulți dintre colegii noștri au fost puși într-o situație fără ieșire, toți au familii, rate etc., le e greu să spună «nu». Nu avem nici putere de negociere, se pare că nu mai știm deloc să ne apărăm interesele împreună. Și mulți au semnat pentru că nu prea aveau încotro, îi înțeleg perfect, nu judec’, a transmis Costi Rogozanu, potrivit G4Media.

În schimb, reprezentanții postului tv au negat acuzațiile făcute de jurnalist.

citește și...