Denise Rifai și-a dat demisia de la Realitatea Plus. Motivele care au determinat-o să plece

16.03.2020, 14:52
Denise Rifai și-a dat demisia de la Realitatea Plus. Motivele care au determinat-o să plece
Denise Rifai și-a dat demisia de la Realitatea Plus. Motivele care au determinat-o să plece

Denise Rifai a demisionat de la postul de televiziune Realitatea Plus. Prezentatoarea TV a explicat care a fost motvul care a determinat-o să ia această decizie.

Denise Rifai a mărtuisit că a luat decizia de a părăsi postul de televiziune Realitatea Plus încă de săptămâna trecută, de joi.

”Știu că mă așteptați mâine seară să fim împreună la #LegilePuterii. Mai ales acum, într-o astfel de situație când România este într-o criză despre care nimeni nu poate spune cum și mai ales Când se va încheia!

Însă o să vă spun și dvs. ce am hotărât încă de joi la prânz, înainte de a intra în emisie.
Am decis să demisionez de la Realitatea și este un act unilateral. Iar motivul este unul cât de poate de simplu: între mine că jurnalist și noua linie editorială a postului s-a instalat o incompatibilitate evidentă”, a anunțat Denise Rifai pe contul său de socializare.

Denise Rifai a vorbit și despre cei nouă ani pe care i-a petrecut la postl respectiv.

”Eu sunt Denise Rifai. Moderator și Realizator al emisiunii #LegilePuterii. Și așa o să rămân! Și nu pot lucra că profesionist și om care am trăit zi de zi prin emisiunea pe care o realizăm, în acest nou climat pe care cu siguranță l-ați remarcat și dvs.

Plec așadar de la noua RealitateaPlus, dar cu Acea RealitateaTV care astăzi nu mai e, în suflet! Sunt mulțumită că am avut parte de 9 ani de activitate jurnalistică așa cum scrie la carte, în această televiziune care, în toți anii aceștia, a fost o insulă de independența jurnalistică. Poate singură!

Iar pe dvs, iubiții mei telespectatori, promit să va iau cu mine, pe toți, Acolo unde o să merg și eu ! Ps. Știți ce nu pricep unii? Că Presă nu se vinde. Se face! Iar eu sunt și rămân Jurnalist”, a încheiat ea.

citește și...