Un alt membru al echipei Războinicilor a fost eliminat de la ”Survivor România”

15.02.2021, 10:14
Un alt membru al echipei Războinicilor a fost eliminat de la ”Survivor România”
Un alt membru al echipei Războinicilor a fost eliminat de la ”Survivor România”

În urma consiliului de duminică, 14 februarie 2021, un alt membru al echipei Războinicilor a fost eliminat de la concursul ”Survivor România”.

În ultima săptămână, echipa Războinciilor a pierdut ambele jocuri de imunitate în fața echipe Faimoșilor de la ”Survivor România”. Primii doi nominalizați pentru eliminarea din competiție au fost Marilena și Alin din echipa Războinicilor.

După cum spune regulamentul concursului, cel mai votat concurent din echipa Războinicilor trebuie să mai facă o nominalizare, iar dumincă seară, concurenții de la ”Survivor România” 2021 au avut parte de o mare surpriză. În topul preferințelor celor de acasă s-a aflat Marilena, concurenta aflată în pericol de eliminare. Astfel, Marilena a reușit să se salveze. Spre surprinderea tuturor, pe locul 2 în clasament s-a aflat Alin, războinicul nominalizat spre eliminare, ceea ce înseamnă că nici el nu a mai putut fi eliminat. Pe locul al treilea în preferințele publicului s-a aflat Sorin. Ulterior cei trei au făcut nominalizări pentru eliminare. Astfel, Marilena a nominalizat-o pe Mihaela, Alin l-a nominalizat pe Musty, iar Sorin l-a nominalizat pe Albert.

Mihaela de la Războinici a fost eliminată de la ”Survivor România”

Cea care a părăsit competiția în urma voturilor telespectatorilor a fost Mihaela.

„Într-adevăr, eu am fost cea mai puțin acomodată aici. Clar, colegii mei sunt foarte buni, își merită șansa cu desăvârșire în acest show. Chiar dacă mi-a fost greu, mă bucur că am avut șansa să vin și să văd exact despre ce e vorba, este un show foarte greu”, a declarat concurenta din echipa Războinicilor, citată de kanald.ro.

”Le mulțumesc fiecărui coleg în parte pentru ajutor, pentru susținere, atât cât a fost, sper să câștige un Războinic de la noi”, a mai spus Mihaela după ce a aflat că este eliminată din competiția care se filmează în Republica Dominicană și care este difuzată de postul de televiziune Kanal D.

citește și...