Umilințele prin care a trecut Laurette. ”La facultate, în anul întâi, îmi aduceau ciocolată albă și făceau mișto de mine”

12.09.2020, 11:46
Umilințele prin care a trecut Laurette. ”La facultate, în anul întâi, îmi aduceau ciocolată albă  și făceau mișto de mine”
Umilințele prin care a trecut Laurette. ”La facultate, în anul întâi, îmi aduceau ciocolată albă și făceau mișto de mine”

Laurette a vorbit despre bullyng într-o postare pe care a făcut-o pe contul ei de socializare. Vedeta a mărturisit că a avut parte de comportamente ostile și de excludere pe motive rasiale, pe vremea când era copil.

Laurette a trecut prin experiențe traumatizante când era copil. Aceasta a fost victima colegilor care făceau comentarii urâte pe seama ei, din motive rasiale. Despre umilințele îndurate a vorbit vedeta într-o postare pe contul său de socializare.

”Victimă am fost și eu când eram mică și știu ce înseamnă să te umilească alți copii în școală, îmi aduc aminte cum mă făceau, cioară și râdeau de mine la baie că sunt neagră și negri nu au voie la baia albilor, sau cum mă spălau iarna cu zăpada să mă fac albă să pot intra în curtea școlii, cum mă trăgeau de păr că aveam părul creț “ca na așa au negri părul cret” și mă trăgeau tare de păr îmi ziceau că am păr de oaie neagră, îmi aduc aminte cum încă la facultate, în anul 1, colegi aduceau ciocolată albă și făceau mișto de mine să mănanc să mă pot murdări și eu la gură!!!

Da, și astea sunt doar câteva umilințe, am crezut că în timp vor dispărea dar nu, am observat asta din ce în ce mai des în rândul adolescenților. Ideea de a pune victimă în genunchi, de a o înconjura încât să nu se poată apăra deloc, e grav și trebuie să răspundeti penal pentru aceste fapte grave”, a mărturisit Laurette.

Și fetița ei a trecut printr-o experiență teribilă

Laurette și-a amintit și de o experiență extrem de neplăcută prin care a trecut fiica ei, Serena, anul trecut.

”Fetița mea, anul trecut, într-o școală de stat a  avut parte de o astfel de agresiune din partea unui coleg de clasă, în urmă căreia a rămas fără un dinte, urmând ședințe la doctorul pshihologic să își poată reveni să treacă peste trauma suferită și de a o convinge să se întoarcă din nou la școală întrucât a refuzat timp de 2 săptămâni, nu e ok ce se întâmplă .

Nimeni, dar nimeni nu a luat nici o măsură, ba din contra au încercat cu toți să mușamalizeze cazul fetiței mele, atât conducerea școlii, cât și învățătoarea, spunându-mi că putem rezolvă dacă lipim dintele în cabinetul medical din școală, vă dați seamă ce durere era în sufletul meu.

Sper și mă rog ca într-o zi cineva să oprească această răutate și să transmitem copiilor noștri bunătate și iubire. P.S: să fim mai buni, nu ne costă nimic”, a mai povestit Laurette în mediul online.

citește și...