Ultimele informații despre starea de sănătate a lui Mihai Budeanu. Ce se întâmplă cu artistul

01.12.2020, 10:34
Ultimele informații despre starea de sănătate a lui Mihai Budeanu. Ce se întâmplă cu artistul

Mihai Budeanu, solistul trupei 3 Sud Est, a fost diagnosticat pozitiv cu coronavirus în urmă cu două săptămâni. Artistul a fost transferat pe secția de terapie intensivă în stare critică.

Din fericire, medicii au reușit să îl stabilizeze, după ce i-au administrat plasmă. Colegii lui de trupă au susținut că plasma i-a salvat viața. În prezent, Mihai Budeanu se simte mai bine și va transferat de la ATI într-un centru medical de refacere.

Mihai Budeanu a trecut de perioada critică

‘Mihai e mai bine, dar tot în terapie intensivă. Zilele acestea o să fie mutat în salon. O să mai stea și acolo un timp, apoi îi vor duce la un centru de recuperare, încă nu a fost anunțat unde’, a dezvăluit un membru al familiei lui, pentru Impact.ro. 

“Și Ema, dar și micuții lor au fost bolnavi, au avut coronavirus, mâine ies din izolare. Noroc că ei nu au avut mari probleme, au trecut cu bine. Ema a avut grijă ca lui Mihai să nu îi lipsească nimic, chiar dacă și ea a fost închisă în casă. I-a trimis prin cineva pachete cu mâncare și cu haine la spital, le-a preluat o asistentă medicală’, au mai adăugat surse din preajma solistului.

Mihai Budeanu a ajuns în stare gravă la Spitalul Municipal Mangalia, însă la puțin timp a fost transferat la Spitalul Municipal Medgidia. Pentru a-l salva, doctorii au avut nevoie de plasmă.

‘Este mai bine Mihai. Medicii i-au băgat plasmă, pentru că a fost destul de grav. Avea nevoie de acest tratament. I s-a administrat la timp. Suntem îngrijorați cu toții. Sperăm ca totul să mergă bine pentru el’, a spus colegul lui, Viorel Sipoș.

Colegii lui i-au transmis gânduri bune

Colegii lui de trupă, Laurențiu Duță și Viorel Sipoș, i-au transmis un mesaj emoționant pe contul lor oficial de Facebook.

‘Da, este adevarat. Colegul nostru Mihai este infectat cu Covid 19 si este internat în secția de terapie intensivă a Spitalului Municipal Medgidia. I se administrează plasmă și tratament de specialitate. Să sperăm că starea lui se va îmbunătăți cât mai repede. Nu este de joacă cu acest virus!!! Aveți grijă de voi și de cei din jurul vostru respectând regulile de protecție. Vă ținem la curent cu starea lui Mihai.❤️’, au scris băieții de la 3SE pe Facebook.

citește și...