Ultimele imagini cu Leo Iorga înainte de a trece în neființă! Boala pusese stăpânire pe el

02.11.2019, 17:49
Ultimele imagini cu Leo Iorga înainte de a trece în neființă! Boala pusese stăpânire pe el
Ultimele imagini cu Leo Iorga înainte de a trece în neființă! 

Leo Iorga, fostul solist al trupei Compact, s-a stins din viaţă, sâmbătă, 2 noiembrie! Din 2011, el se lupta cu cancerul, iar ultimele două săptămâni din viaţă şi le-a petrecut pe un pat de spital.

Ultimele imagini cu Leo Iorga înainte de a trece în neființă!

Soţia lui, Paula, a avut în permanenţă grijă de el. Tot ea a declarat că artistul a luptat până în ultima clipă cu boala necruţătoare.

Ultimele imagini cu Leo Iorga înainte de a trece în neființă! Solistul părea extrem de slăbit şi stătea nemişcat într-un pat de spital.

Partenera lui de viaţă mărturisea, în urmă cu câteva zile, că se roagă mereu pentru sănătatea lui Leo Iorga.

”Eu? Cum să mă simt? Eu… iau niște calmante și spun rugaciuni. Așa rezist. Se spune ca la Domnul totul este posibil și mă rog pentru sănătatea lui, pentru putere. Puterea lui este și puterea mea, a noastră. Mă rog pentru puterea și sănătatea personalului medical. Mă rog ca Leo să poată să mai traiască și să mai cânte… un pic. Asta este ceea ce iubea cel mai mult să facă”, a declarat Paula, pentru CIAO.

Leo Iorga a susţinut ultimul concert pe 20 septembrie, la Arenele Romane. După câteva zile, starea lui a început să se agraveze.

A revenit o pneumonie care credeam ca s-a stins, in august o facuse, cand s-a operat la picior. De atunci el n-a mai putut sa mearga. Am inceput voiajul prin spitale, sa spunem, la Urgente, la Marius Nasta, Sf. Luca. Din 12 august am umblat numai prin spitale. Ca sa se recupereze a facut si o radioterapie pentru ca boala asta a ajuns la nivelul partii osoase, la picior.

De asta s-a si operat la picior ca sa poata sa mearga, i-a montat o tija. A avut ghinionul de a face pneumonie. De atunci nu a mai mers, din acest motiv a aparut si la spectacol, pe scena, in carucior, la Arenele Romane. A fost un spectacol foarte mare si a mers si el pe scena la ultima piesa pe care au cantat-o impreuna. A cantat cum a putut ca are oxigenarea slabuta, avand o boala a respiratiei”, a precizat soţia lui, Paula.

citește și...