Leo Iorga a murit! Soţia lui a confirmat decesul fostului solist al trupei Compact: ”Nu am apucat să îi spun cât de mult îl iubesc’

02.11.2019, 14:06
Leo Iorga a murit! Soţia lui a confirmat decesul fostului solist al trupei Compact: ''Nu am apucat să îi spun cât de mult îl iubesc'
Leo Iorga a murit! Soţia lui a confirmat decesul fostului solist al trupei Compact

Leo Iorga a murit! Fostul solist al trupei Compact a decedat, sâmbătă (2 noiembrie). Cântăreţul s-a luptat cu cancerul în ultimii ani de viaţă.

Leo Iorga a murit! Soţia lui a confirmat decesul fostului solist al trupei Compact

Leo Iorga a fost internat în ultimul timp la Spitalul de Pneumoftiziologie Marius Nasta din Capitală. Aici şi-a găsit sfârşitul! Leo Iorga a lăsat în urmă o soţie îndurerată, care i-a fost alături în ultimele clipe de viaţă.

”Este adevarat. A murit puiul meu. S-a intamplat totul brusc, am apucat sa-i aprind lumanarea. Sunt terminata, nu ma pot opri din plans. Nu am apucat sa-i spun cat de mult il iubesc, puiul meu.

Nu am apucat, Doamne. Nu ma pot aduna. Mai aveam atatea sa-i spun… De cateva zile ma ruga sa mergem acasa, dar nu puteam sa-l duc acasa pentru ca refuza sa manance. Nici in spital nu mai voia sa manance. Boala a invins. Am nevoie de liniste, de putere”, a declarat Paula Iorga pentru CIAO.ro.

citește și...