Ultimele imagini cu Cornel Galeș în viață! Ce a făcut văduvul Ilenei Ciuculete cu câteva ore înainte de a muri

02.12.2019, 11:37
Ultimele imagini cu Cornel Galeș în viață! Ce a făcut văduvul Ilenei Ciuculete cu câteva ore înainte de a muri
Ultimele imagini cu Cornel Galeș în viață!

Este oficial! Cornel Galeș, văduvul Ilenei Ciuculete, a decedat duminică, 1 Decembrie, într-un accident rutier produs în Spania. Incidentul tragic s-a produs în localitatea Torrent, lângă Valencia. Cornel Galeș avea doar 57 de ani.

Ultimele imagini cu Cornel Galeș în viață!

Nimic nu prevestea ce avea să se întâmple. Cu doar trei ore înainte de a muri, fostul soț al solistei de muzică populară a petrecut alături de mai mulți prieteni. Chiar unul dintre amicii lui a postat pe Facebook mai multe imagini cu Cornel Galeș, realizate înainte de a trece în neființă.

„Adio, prieten drag! Cu trei ore înainte de nenorocire, am luat masa împreună. Odihnește-te în pace, alături de zâna ta”, a scris prietenul lui Cornel Galeș, alături de care bărbatul a petrecut duminică seară, înainte de accident.

Cea care a dat vestea șocantă a fost nașa de cununie a lui Cornel Galeș și a Ilenei Ciuculete, Doina Belu. Ulterior, actuala lui parteneră de viață, Viviana, a confirmat decesul acestuia.

Conform Wowbiz, Cornel Galeș se afla la volan, în momentul în care un alt șofer a intrat în el. În mașină se mai aflau două persoane, dar au scăpat teferi.

„Erau trei în mașină, Cornel era la volan. Nu avea centură, cineva a intrat în ei și el a murit. Am vorbit cu unul dintre cei care era în mașină, era în stare de șoc și abia înțelegeam ce spune. Ne-au dat și număr de cadavru, am rugat pe cineva care știe spaniolă să sune acolo. Cadavrul există, dar nu vor să ne dea detalii pentru că nu îi lasă legea, nu suntem rude apropiate. Dar el nu mai are pe nimeni pe lumea asta, nu știu ce să mai zic…”, a povestit Doina Belu, pentru wowbiz.ro.

citește și...