Veste șocantă despre fostul soț al Ilenei Ciuculete! Cornel Galeș ar fi murit într-un accident de mașină în Spania. Anunțul făcut de iubita lui

01.12.2019, 17:26
Veste șocantă despre fostul soț al Ilenei Ciuculete! Cornel Galeș ar fi murit într-un accident de mașină în Spania. Anunțul făcut de iubita lui
Veste șocantă despre fostul soț al Ilenei Ciuculete! Cornel Galeș ar fi murit într-un accident de mașină în Spania? 

Veste șocantă despre fostul soț al Ilenei Ciuculete! Se zvonește că Cornel Galeș ar fi murit într-un accident de mașină în Spania. Conform Wowbiz, văduvul solistei de muzică populară a fost implicat într-un accident rutier, în urma căruia ar fi decedat.

Veste șocantă despre fostul soț al Ilenei Ciuculete! Cornel Galeș ar fi murit într-un accident de mașină în Spania

Nașa de cununie a lui Cornel Galeș și a Ilenei Ciuculete a făcut anunțul cutremurător. Femeia a scris pe Facebook că a primit vestea conform căreia bărbatul a decedat în Spania.

‘Am primit telefon de la un agent de circulație din Spania că Cornel Galeș a avut un accident și e mort. Tu știi ceva, a mai confirmat o prietenă’, a spus nașa lui Cornel Galeș, într-un comentariu pe Facebook.

Din 2018, Cornel Galeș s-a mutat în Spania, alături de iubita lui, Viviana. Contactată de reporterii Wowbiz, femeia a declarat că încearcă să dea de urma fostului soț al Ilenei Ciuculete și că momentan nu știe dacă bărbatul a murit sau nu.

”Nu știu foarte multe. M-a contactat Doina, cea care i-a fost nașă lui Cornel și mi-a spus că s-ar fi întâmplat o tragedie. Am aflat, sunt disperată că nu reușesc să dau de prietenul lui de acolo, să mă lămuresc. Voi pleca, mâine, de dimineață, deja am rezolvat, și voi afla ce s-a întâmplat. Sper să fie doar un zvon fals, dar nu reușesc să dau nici de el, nici de prietenul lui, ceea ce mă pune pe gânduri. Sper, totuși, să nu fie adevărat, iar Cornel să nu fi avut acel accident de circulație în Spania”,  a declarat Viviana.

Artista Ileana Ciuculete, soția lui Cornel Galeș, a murit în martie 2017, după o luptă cruntă cu boala nemiloasă, Hepatita C, la vârsta de 60 de ani.

Sursa: Wowbiz

citește și...