Ultima dorinţă a lui Leo Iorga! Ce nu a mai apucat să facă solistul

03.11.2019, 15:01

Leo Iorga a pierdut lupta cu viaţa, la doar 54 de ani! Fostul solist al trupei Compact a murit, sâmbătă, 2 noiembrie, după ce ani buni a sperat că se va vindeca de cancer.

Ultima dorinţă a lui Leo Iorga! Ce nu a mai apucat să facă solistul

Într-un interviu acordat pentru Europa FM, în luna iunie a acestui an, Leo Iorga dezvăluia care ar fi fost cea mai mare dorinţă a sa. Artistul a fost invitat la postul radio, alături de fiul cel mic, Paul.

Deşi problemele de sănătate îl măcinau, Leo Iorga avea mereu zâmbetul pe buze şi mărturisea că s-a resemnat cu boala necruţătoare pe care o avea încă din 2011.

De asemenea, el spunea că a găsit puterea să meargă mai departe în lupta cu cancerul datorită soţiei lui, Paula, şi a celor doi fii pe care îi au, Paul şi Edy. Leo Iorga declara că este fericit şi că mai poate să cânte.

”Da și nu. Da, pentru că Dumnezeu mi-a dat viața asta pe care alții n-au trăit-o în șapte vieți. Nu, pentru că n-am destul timp să fac ceea ce aș vrea și destulă formă fizică. Eu sunt fericit pentru că pot trăi de pe astăzi pe mâine și îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru asta”, mărturisea Leo Iorga.

Leo Iorgea dorea să aibă nepoţi

Cu toate acestea, Leo Iorga a avut un singur regret. Că nu avea nepoţi. El şi-ar fi dorit ca cei doi băieţi ai lui să facă cât mai repede moştenitori. Din păcate, acest lucru nu s-a întâmplat, iar Leo Iorga nu a mai apucat să îşi strângă nepoţii în braţe.

Eu îmi accept condiția așa cum e. Mă duc și cânt așa cum pot.  Nu este un stigmat. Foarte multă lume are așa ceva. Eu cu voia lui Dumnezeu încerc să le explic tuturor că e foarte normal. Dacă cineva are diabet sau o boală de inimă cu înseamnă că moare mâine. Ai cancer, te tratezi, cât este să fie atât e. Lupți cu boala și ești motivat. Una dintre motivări este chiar succesul copiilor’, a mai spus regretatul cântăreţ.

Leo Iorga a aflat întâmplător că suferă de cancer la plămâni: ‘‘Dumnezeu m-a dus de mână la un control. Am răcit, şi colegii mei erau bolnavi, dar mie nu mi-a trecut. La petreceri fumam patru pachete şi timp de 32 de ani am fumat minim două pachete de ţigări. A fost o răceală normală şi am zis să mă duc să-mi fac un control şi la plămâni, însă am avut norocul să găsesc radiologul, care mi-a făcut şi un tomograf. Tumoarea în momentul respectiv era cât un pumn”, povestea Leo Iorga la Kanal D.

citește și...