Uddi a devenit tată pentru prima dată. Ce nume a ales pentru copilul său

06.01.2021, 09:58
Uddi a devenit tată pentru prima dată. Ce nume a ales pentru copilul său
Uddi a devenit tată pentru prima dată. Ce nume a ales pentru copilul său

Cântărețul Uddi a devenit tătic pentru prima oară. Artistul a dat publicității prima fotografie cu bebelușul și a dezvăluit și ce nume a ales pentru acesta.

Bucurie mare pentru Dragoș Udilă, cunoscut publicului larg drept Uddi. la început de an 2021, artistul a devenit tătic pentru prima oară. Uddi și-a surprins urmăritorii din mediul online cu o fotografie a băiețelului său abia născut. În descriera fotografiei, Dragoș Udilă a dezvăluit și numele fiului său: Solomon.

Artistul își ține viața personală departe de lumina reflectoarelor și de ochii curioșilor, din acest motiv nu se știe cine este mama a micuțului. Uddi s-a despărțit cu scandal, la finalul anului 2019, de Maria Roșioru, după patru ani de relație.

 

Uddi: ”Îmi doresc mulți copii”

În urmă cu câțiva ani, Uddi mărturisea că își dorește mulți copii.

„Sunt multe lucruri care m-ar face să zâmbesc … dar în special, sunt copiii. Îmi doresc mulți copii, pentru că eu cred că sunt un om pe cale de dispariție. Nu o să mai întâlnești nici oameni și nici artiști ca mine, de-asta spun că sunt pe cale de dispariție. Nu există modestie, dar cultul personalității este dezvoltat uneori prea mult și prea prost, așa că trebuie să ai curaj să fii diferit. E vorba de atitudine și de ceea ce ai de oferit. Cred că cel mai bun lucru pe care îl poți face pentru un copil este să îi dai viață, iar după asta … să îi oferi un frate sau o soră”, declara artistul pentru Info Music, potrivit revistei Unica.

Uddi s-a făcut remarcat pe scena muzicală din România după ce a participat, în urmă cu câțiva ani, la emisiunea ”X Factor”, transmisă de postul de televiziune Antena 1. La scurt timp de la încheierea parcursului său în competiție, Uddi a lansat o serie de piese de succes. Printre acestea se numără ”Adam și Eva”, ”Aseară ți-am luat basma”, ”Ipotecat” – în colaborare cu Delia, ”Prietena ta” și ”Vagabondul vieții mele” – în colaborare cu Randi.

citește și...