Tzancă Uraganu și-a deschis shaormerie, iar oamenii s-au călcat în picioare să-l vadă pe manelist! Cât costă o „shaorma de berbecuţ”

05.12.2022, 23:04
Tzancă Uraganu și-a deschis shaormerie, iar oamenii s-au călcat în picioare să-l vadă pe manelist! Cât costă o „shaorma de berbecuţ”
Tzancă Uraganu și-a deschis shaormerie, iar oamenii s-au călcat în picioare să-l vadă pe manelist! Cât va costa o „shaorma de berbecuţ”

Tzancă Uraganu are noroc de bani! Manelistul câștigă sume enorme din cântări, iar acum va avea un venit în plus. Pe 4 decembrie, artistul și-a deschis un restaurant tip fast-food, mai exact o shaormerie. La inaugurarea respectivei locații, sute de oameni au stat la coadă pentru a mânca o shaorma gratis. 

Tzancă Uraganu, pe numele său real Andrei Velcu, a intrat în afacerile cu fast-food. După Dorian Popa, celebrul manelist şi-a deschis o shaormerie în Capitală.

La inaugurarea de pe 4 decembrie, sute de oamenii s-au strâns ca la spectacol pentru o porție de shaorma gratis. Însă cei mai mulți au venit și pentru a se fotografia cu artistul de muzică de petrecere. De luni bune, Tzancă Uraganu își promova noua afacere pe rețelele de socializare.

Cât va costa o „shaorma de berbecuţ” la Tzancă Uraganu

„Nu uitați că mâine, 4 decembrie, vă aștept la deschidere la „Shaorma la Tzancă”. În București, pe bulevardul Ion Mihalache, nr. 71, zona 1 Mai, aproape de Piața Victoriei. Va fi o nebunie totală, începând cu orele 16.30 o sa fim acolo. Chiar eu, personal, voi da șaorme gratis, și prietenul meu Alex Velea și Anda Adam și multe surprize”, a anunţat Tzancă Uraganu, cu o zi înainte de marea deschidere.

Momentan, „Shaorma la Tzancă” există doar în două orașe, Bucureşti şi Ploieşti. Pentru cei care vor să mănânce o shaorma cu de toate, de pui şi berbecuţ, vor scoate din buzunar între 21 şi 23 de lei. În schimb, shaorma vegetariană costă 14 lei.

foto: instagram
foto: instagram

În luna septembrie a acestui an, Dorian Popa a intrat în afaceri cu fast-food, după ce și-a deschis o shaormerie în sectorul 2 din București. Atunci, sute de persoane au stat la cozi uriașe, pentru a prinde o shaorma gratis.

citește și...