Iubita lui Tzancă Uraganu a pierdut sarcina! Cum se simte Alina Marymar: „Cu ajutorul lui Dumnezeu va fi totul bine”

29.08.2022, 19:55

Tzancă Uraganu trece prin momente dificile! Iubita lui, Alina Marymar, a pierdut sarcina. Bruneta era însărcinată pentru prima dată. Manelistul a fost cel care a anunțat că actuala lui parteneră a avut probleme cu sarcina încă de la început. Iată declarațiile sfâșietoare!

Iubita lui Tzancă Uraganu a pierdut copilul

Marymar, partenera lui Tzancă Uraganu, a pierdut sarcina. Bruneta a pierdut copilul pe care îl purta în pântece. Cel care a făcut anunțul trist a fost chiar artistul. El a mărturisit că doctorii le-au spus de la început că sarcina s-ar putea să fie extrauterină. Din păcate, Marymar nu a putut duce sarcina până la final. Cântărețul de manele mai are doi copii, dintr-o relație anterioară.

„Nu am dat prea multe detalii. A zis doctorul că s-ar putea să fie o sarcină extrauterină. Așa a fost. Nu e nici o problemă. Ne-a anunțat din prima. Cu ajutorul lui Dumnezeu va fi totul bine. Vom merge înainte.

Vara asta trebuie să terminăm cu cântările. Începând de anul viitor vom avea timp și de noi. Voi înjumătății cântările față de anul acesta. Vreau mai sărac, dar mai fericit”, a declarat Tzancă Uraganu la Antena Stars.

Manelistul nu s-a despărțit legal de Mădălina Miu

Deși au decis să pună punct relații în urmă cu mai bine de un an și jumătate, Tzancă Uraganu este căsătorit încă, în acte, cu Mădălina Miu. Manelistul a recunoscut că fosta lui iubită vrea bani de la el pentru a divorța.

„Divorțul pe care îl depusese unde era? Dacă ai depus divorț de ce mă cauți când eu sunt altă femeie? Nu mă interesează la ce spera, pentru mine nu mai există acest capitol din niciun punct de vedere și îmi doresc foarte mult acest divorț. Am fost în luna mai și am programat la notariat să putem să obținem acest divorț.

Din câte am înțeles este nevoie de două semnături. Una acum și una peste o lună. Pe 20 iunie eram așteptați amândoi. În luna mai, la prima semnătură, a zis vrea 20 de mii, am crezut că e o glumă. Iar cu o zi înainte de a doua semnătură a zis că vrea 100 de mii de euro că altfel nu se prezintă nicăieri”, a spus Tzancă Uraganu, în cadrul unui interviu acordat pentru Antena Stars.

citește și...