Tudor Șișu, dezvăluiri dureroase despre anii petrecuți după gratii. ‘Subiectul cu pușcăria nu e sensibil’

07.05.2021, 10:18
Tudor Șișu, dezvăluiri dureroase despre anii petrecuți după gratii. 'Subiectul cu pușcăria nu e sensibil'
Tudor Șișu, dezvăluiri dureroase despre anii petrecuți după gratii. 'Subiectul cu pușcăria nu e sensibil'

Tudor Șișu, membru al trupei La Familia, a făcut dezvăluiri dureroase despre anii pe care i-a petrecut în spatele gratiilor. În 2003, artistul a ajuns pentru prima dată la pușcărie, după ce polițiștii au făcut percheziții în apartamentul lui și i-au găsit stupefiante. 

Deși a fost eliberat în 2005, el a ajuns din nou după gratii în 2006, alături de alte persoane, după ce procurorii DIICOT au susținut că membrii grupării au distribuit heroină în Capitală.

Tudor Șișu, despre perioada în care a stat după gratii

Recent, Tudor Șișu a mărturisit că perioada de detenție nu a fost nimic altceva decât o lecție, care l-a ajutat să fie alt om.

”Subiectul ăsta cu pușcăria nu este sensibil, dar nici nu e vreo realizare, știi ce zic? Am stat închis, în total, aproape 6 ani. Este o chestie de rutină, e ca și cum ai sta în casă. Am învățat să mă disciplinez, să știu cum să mă organizez ca să supraviețuiesc oricărei încercări” , a spus Tudor Sișu în emisiunea lui Măruță.

De asemenea, artistul a precizat că s-a apropiat de Dumnezeu în închisoare.

‘Muzica m-a salvat… Nici nu i-aș spune muzică, muzică ar însemna să fii muzician, să am o partitură pe masă. Și nici artist nu sunt, pentru că joacă niște personaje. Și atunci nu sunt artist. Mie îmi place să scriu, îmi place să mă exprim prin versuri. Sincer, mi-ar fi plăcut să știu să cânt cu vocea, dacă aș fi avut calitățile necesare, dar nu am calitățile’, a mai spus acesta.

citește și...