Tudor Sișu l-a atacat pe Abi Talent: „Un copil prea mult băgat în seamă!”

22.01.2020, 14:04
Tudor Sișu l-a atacat pe Abi Talent: „Un copil prea mult băgat în seamă!”
Tudor Sișu l-a atacat pe Abi Talent

Tudor Sișu l-a atacat pe Abi Talent, care se află într-un scandal monstru cu Alex Velea și Antonia. Artistul de la La Familia a făcut afirmații dure. 

Conflictul dintre Abi și Velea a ajuns și la Sișu, care a simțit nevoia să intervină. Artistul consideră că Abi este „un copil prea mult băgat în seamă” și crede că va ajunge în viitor în spatele gratiilor. 

Tudor Sișu l-a atacat pe Abi Talent

„…Un copil prea mult băgat în seamă…Asta e! Copiii trebuie să fie cu ale lor, oamenii mari cu ale lor, femeile cu ale lor, bărbații cu ale lor… inginerii cu ale lor… toată lumea! Pe ăla l-a băgat lumea în seamă și caracterul lui e de… nimic… Tu l-ai văzut pe el cum vorbea la televizor: ”ce am făcut eu, domne’”. Păi ce c…t ai făcut, mă, că ești viral pe Internet, ești nebun la cap, ai făcut niște gunoaie d-astea! Ce-ai făcut, că n-ai făcut nimic, să moară … dacă ai făcut ceva! Ai făcut 3 melodii pentru copii!

Da mă, de Abi vorbesc! E la fel ca și cum ai fi făcut ”Feriți-vă de măgăruș”, ”Tip-Top Minitop”. Toți copiii se uitau la ele, ar fi fost virale în vremea asta. Dar erau de copii, mânca-ți-aș gura ta! Păi eu concurez cu ”Tip-Top Minitop” sau cu ”Feriți-vă de măgăruș”, sau mai știu eu ce altă emisiune de copii?

Măi fratele meu, în orice an, dacă apari și dai din gură ca prostul și țipi la unii mai mari ca tine, îți iei un mare capac! Cine o să fie Abi peste 20 de ani? Eu sper să fie cineva, dar tare mi-e că o să fie la Camera 24, pe secția 6!!!”, a spus Sișu într-un live de pe pagina lui de Instagram.

citește și...