Tudor Chirilă, despre ediția specială ”Vocea României”. ”O să fie în primul rând emoționant pentru noi”

24.11.2020, 15:48
Tudor Chirilă, despre ediția specială ”Vocea României”. ”O să fie în primul rând emoționant pentru noi”
Tudor Chirilă, despre ediția specială ”Vocea României”. ”O să fie în primul rând emoționant pentru noi”

Tudor Chirilă a făcut declarații despre ediția specială a emisiunii ”Vocea României”, care va fi difuzată de Ziua Națională a României.

În data de 1 decembrie, ”Vocea României” vine cu o ediție specială – Reuniunea. În cadrul ediției speciale, publicul îi va vedeas din nou în scaunele de antrenori pe Andra, Irina Rimes, Adrian Despot, Horia Brenciu, Marius Moga, Smiley și Tudor Chirilă. Concurenții care au făcut istorie în cele 9 sezoane vor urca pe scenă alături de antrenorii lor. Tudor Chirilă a făcut declarații despre ce se va întâmpla în ediția specială a show-ului ”Vocea României”. “Multă muzică, combinații între antrenori, între concurenți. Cred că jurizări relaxate și simpatice”, a spus artistul.

“Cred că o să fie în primul rând emoționant pentru noi. A fost un an cu provocări, un an greu. Vocea nu s-a făcut anul acesta și acum este un moment în care începe să apară speranța”, a mai spus Tudor Chirilă pentru protv.ro.


Tudor Chirilă, în duet cu Horia Brenciu

Tudor Chirilă a dezvăluit că în ediția specială de la ”Vocea României” va face un duet cu colegul său de la show, Horia Brenciu. “Cred că o să fie un duet foarte mișto cu Horia. Am găsit amândoi o cale de colaborare. Demonstrăm încă o dată că în pofida diferențelor între noi, putem conviențui”, a afirmat Tudor Chirilă.

Artistul a explicat și cum i s-a părul faptul că s-a revăzut cu majoritatea antrenorilor de la ”Vocea României”. “E o revedere relaxată și mi se pare important să rămânem în tonusul acesta. Este și un prilej să cântăm într-un an în care nu am putut să cântăm”, a încheiat Tudor Chirilă.

Tudor Chirilă a câștigat de patru ori competiția ”Vocea României” cu concurenții antrenați de el: Tiberiu Albu, Cristina Bălan, Teodora Buciu și Dragoș Moldovan.

 

citește și...