Tristan Tate a rupt tăcerea despre Alexandra Stan! De ce a izbucnit scandalul între cei doi

06.05.2021, 17:50
Tristan Tate a rupt tăcerea despre Alexandra Stan! De ce a izbucnit scandalul între cei doi
Tristan Tate a rupt tăcerea despre Alexandra Stan! De ce a izbucnit scandalul între cei doi

Tristan Tate a decis să rupă tăcerea despre Alexandra Stan, după ce au apărut câteva poze indecente cu ei doi în ipostaze intime. Bărbatul a precizat că nu el ar fi dat publicității imaginile respective. 

Pe de altă parte, Alexandra Stan îl acuză pe Tristan Tate că el ar vinovat pentru tot scandalul rușinos. Foștii amorezi ar fi realizat un album personal în timpul relației, care a ajuns și la alți oameni.

Tristan Tate și Alexandra Stan s-au despărțit

Afaceristul susține că solista voia să publice pe rețelele de socializare un video cu ea în timp ce face twerk complet goală.

“Pozele? Cam 100 de persoane au acele poze. Ea nu este timidă. Ea voia să posteze un video cu ea făcând twerk dezbrăcată pe Internet și voi credeți că pozele au fost date în presă de către mine? E ridicol! Am fost îndrăgostit de ea, am avut două săptămâni foarte frumoase, poate mi-a frânt inima…”, a declarat Tristan Tate la Antena Stars.

Tristan Tate și Alexandra Stan au format un cuplu timp de câteva săptămâni. El nu s-a oprit aici cu dezvăluirile, povestind că frumoasa blondină i-a frânt inima după ce s-a îndrăgostit de ea.

“Aceasta este declarația mea oficială: Este o fată drăguță, am petrecut câteva săptămâni frumoase împreună, este minunată și o să-mi fie întotdeauna dor de ea, însă lucrurile nu au decurs așa cum ne-am fi așteptat. Este o fată drăguță, cred că este minunată, nu știu de ce se întâmplă asta, eu nici nu sunt în România, sunt în Miami și Alexandra mi-a oferit cele mai frumoase două săptămâni din viața mea”, a mai spus Tristan Tate.

citește și...