Trei femei din zodiac care sunt iubite perfecte, dar detestă rolul de soții

13.05.2022, 12:22
Trei femei din zodiac care sunt iubite perfecte, dar detestă rolul de soții

Zodia în care o persoană s-a născut poate oferi numeroase indicii despre felul de a fi al acesteia și despre lucrurile care îi plac sau pe care le detestă. Despre femeile din trei semne astrale spun specialiștii în previziuni astrologice că pot fi iubitele perfecte, însă detestă rolul de soții. Aceste zodii sunt:
Săgetător, Berbec și Leu.

Femeile născute sub semnul Săgetătorului adoră rolul de iubite și se dedică total partenerului de cuplu. Însă, când vine vorba de căsătorie, lucrurile stau cu totul diferit. Acestea detestă rolul de soție, iar căsătorie este percepută de acestea ca o ”cușcă”, care le răpește libertatea.

Astfel, în momentul în care vor auzi o cerere în căsătorie, femeile din zodia Săgetătorului vor rupe imediat relația cu partenerul respectiv.

Trei femei din zodiac care sunt iubite perfecte, dar detestă rolul de soții. Cele născute sub semnul Berbecului, printre acestea

Și femeile născute în zodia Berbecului sunt iubite extraordinare. Sunt pasionale și se dăruiesc total partenerului de cuplu. Însă, nici gând să audă de căsătorie, pentru că sunt de părere că acest rol de femeie măritată nu se potrivește cu personalitatea lor. Acestea vor să aibă libertatea de a face ce vor și când vor, fără să se simtă limitate din cauza responsabilităților pe care le presupune o căsnicie.

Femeile din zodia Leului sunt și ele printre cele cărora rolul de iubită li se potrivește foarte bine. Știu cum să întrețină flacăra iubirii într-o relație și cum să își facă partenerul de cuplu să se simtă perfect în preajma lor. Cu toate acestea, detestă căsătoria, preferând să aibă relații libere, din care să poată pleca oricând, fără să aibă niciun fel de obligație.

citește și...