Traumele prin care a trecut Simona Hapciuc. ”Trăiam cu 3 lei pe zi. Mai mâncam resturile de la muncă”

08.09.2021, 16:11
Traumele prin care a trecut Simona Hapciuc. ”Trăiam cu 3 lei pe zi. Mai mâncam resturile de la muncă”
Traumele prin care a trecut Simona Hapciuc. ”Trăiam cu 3 lei pe zi. Mai mâncam resturile de la muncă”

Simona Hapciuc a trecut prin momente extrem de dificile de-a lungul vieții. Antrenoarea de fitness a făcut dezvăluiri despre viața sa  în cadrul reality show-ului la care participă la postul de televiziune Antena Stars. ”Trăiam cu 3 lei pe zi. Mai mâncam resturile de la muncă”, a mărturisit Simona Hapciuc.

Simona Hapicuc este una dintre vedetele care participă în acest sezon la reality show-ul ”Mămici de pitici, cu lipici”, de la postul de televiziune Antena Stars. De asemenea, Simona Hapciuc este cunoscută telespectatorilor și de la emisiunea ”Survivor România” 2021, unde a făcut parte din echipa Faimoșilor. La reality show-ul pe care îl are la Antena Stars, Simona Hapciuc a scos la iveală amănunte dureroase din trecutul său. Acesta a povestit cum a fost părăsită de părinți și cum a fost nevoită să își câștige existența singură, încă din adolescență.

„Am fost lăsată la părinții ei, în Iași, apoi am fost furată de tatăl meu, fiind dusă la bunicii paterni, în Suceava, unde am crescut până la 16 ani. A fost o copilărie plină de bătăi, plină de muncă, proveneam dintr-o familie săracă. Tata s-a recăsătorise când eu aveam 6 ani și a plecat cu noua familie în Italia”, a dezvăluit Simona Hapciuc, potrivit spynews.ro.

 

Traumele prin care a trecut Simona Hapciuc. ”Am ajuns să dorm câteva zile în parcul Obor”

Simona Hapciuc povestit și prin ce greutăți a trecut când a ajuns la București: „Am început să muncesc ca ospătar, mergeam de la 9 seara până la șapte dimineața, dormeam până la 12, apoi mergeam de la 2 la liceu până la 7 seara, când mergeam la muncă. Așa am ținut-o doi ani, apoi m-am lăsat de muncă pentru a învăța pentru Bac. Eu am studiat actoria. Am venit în București, m-am angajat la o cofetărie. M-am bazat pe o verișoară de-a mea că mă va primi la ea. Mi-a zis să mă descurc, aveam un loc de muncă, dar nu aveam bani de chirie. Așa am ajuns să dorm câteva zile în parcul Obor. Trăiam cu 3 lei pe zi. Mai mâncam resturile de la muncă. Când ploua, stăteam sub pasajul Obor, situația era deplorabilă”.

O altă experiență care a marcat-o teribil pe Simona Hapciuc a fost moartea tatălui ei în urma unui accident de muncă: „Într-o zi am primit un telefon, cum că tata, care se întorsese între timp cu familia lui din Italia, lucra la acoperișul unei case, și a căzut, a murit pe loc. L-am mai văzut de 4-5 ori până să moară, am dezvolat un atașament foarte mare, simțeam că am și eu un tată, simțeam că o să mă integrez în familia lui. Eram bucuroasă pentru că știam că ei sunt acolo și pot să merg oricând să îi văd. Când am primit vestea, cred că a fost unul dintre cele mai mari declic-uri pe care le-am simțit vreodată, cred că am laut-o efectiv razna atunci”.

citește și...