Simona Hapciuc, despre experiența de la ”Survivor România”. ”Au jucat ruleta rusească în cazul meu”

09.03.2021, 14:18
Simona Hapciuc, despre experiența de la ”Survivor România”. ”Au jucat ruleta rusească în cazul meu”
Simona Hapciuc, despre experiența de la ”Survivor România”. ”Au jucat ruleta rusească în cazul meu”

Simona Hapciuc, fostă concurentă la ”Survivor România”, a comentat pe marginea participării sale la concurs.

Simona Hapciuc a fost una dintre concurentele care au făcut parte din echipa Faimoșilor de la show-ul ”Survivor România”. Aceasta a părăsit competiția. Blonda a vorbit despre participarea sa la concurs într-un interviu pentru click.ro. Ea a afirmat că eliminarea sa din concurs nu a fost justificată.

”Nu a fost justificată. Ei s-au justificat prin prisma faptului că aș avea o problemă la genunchi. Nu este adevărat, primisem acordul medicului, în urma unui RMN, să continui jocul. În săptămâna în care m-au votat, ar fi trebuit să fie la eliminați Roxana Nemeș și Morosanu, iar favoritul publicului să o propună pe Majda. Culiță nu a dorit să-l voteze pe Moroșanu și au decis să mă voteze pe mine, gândindu-se că nu voi ieși. S-au jucat cu șansele mele și am fost cel mai puțin votată de public. Au jucat ruleta rusească în cazul meu”, a declarat Simona Hapciuc.

Simona Hapciuc, despre experiența de la ”Survivor România”. ”M-am întors și cu multe dezamagiri”

Fosta concurentă a explicat cum a fost experiența ”Survivor România” pentru ea: ”A însemnat depășirea unor frici, ca aceea de apă. Îmi era frică de sărituri, pentru că știam că am mici probleme cu genunchiul, dar le-am depășit și am sărit și 3 metri și a fost totul ok. În rest, am crescut la țară și nu mă temeam de păianjeni. M-am întors și cu multe dezamagiri de la Survivor România”.

Simona Hapiuc a vorbit și despre problemele medicale pe care le-a avut după ce a revenit acasă din Republica Dominicană: ”Am fost internată două zile în spital. Am făcut un computer tomograf și a fost identificat un simptom meningeal. Am avut sângerări nazale din cauza problemelor meningeale, însă iau tratament și nu le mai am. Sunt bine acum, mă recuperez”.

Întrebată despre cine ar putea câștiga competiția ”Survivor România”, Simona Hapciuc a afirmat: ”Favoritul este Jador, are cel mai mare public acasă. Din punct de vedere sportiv sper să câștige Marius Crăciun și apoi Zanni”.

citește și...