Trauma trăită de Florentina Opriș după moartea soțului: „Timp de 4 ani nu mi-a crescut deloc părul”

07.05.2021, 12:02
Trauma trăită de Florentina Opriș după moartea soțului: „Timp de 4 ani nu mi-a crescut deloc părul”
Trauma trăită de Florentina Opriș după moartea soțului: „Timp de 4 ani nu mi-a crescut deloc părul”

Florentina Opriș, prezentatoarea de la Kanal D, a trecut printr-o adevărată dramă în 2012, atunci când și-a pierdut soțul. Sorin Opriș a încetat din viață la doar 46 de ani. El suferea de mai mulți ani de o boală gravă. 

Florentina și Sorin Opriș erau căsătoriți din 1988 și au împreună un băiat, Loren. După decesul bărbatului, vedeta a suferit un blocaj emoțional, iar timp de patru ani nu i-a crescut deloc părul.

Florentina Opriș și-a pierdut soțul în urmă cu 9 ani

„Trauma a fost foarte mare atunci, nu pot s-o descriu în cuvinte. Și a durat mult. Eu, pe vremea aceea, aveam părul foarte lung. La un moment dat, în 2014, m-am dus să mă tund. Au tăiat destul de mult și se pare că am suferit un blocaj pentru că vreme de aproape 4 ani nu mi-a mai crescut absolut deloc. Începusem să port meșe în încercarea de a mă echilibra cumva mental. Era ciudat că pur și simplu rămăsese la aceeași lungime.

Am încercat tot felul de tratamente naturiste și măști, dar degeaba. Blocajul a venit pe fondul traumei trăite cu soțul meu, am simțit atunci că m-am blocat în toate aspectele. Credeam că sunt vindecată atunci când mă dusesem la tuns, dar se pare că nu eram. Se spune că e nevoie de cel puțin 7 ani ca să treci peste așa ceva”, a povestit prezentatoarea emisiunii „Sport, dietă și o vedetă”.

Florentina Opriș a dezvăluit că preferă să călătorească singură și să se refugieze în zona de relaxare și yoga.

„Plecam lunar undeva, în țară sau în străinătate, singură. Am descoperit că mă simt bine cu mine singură în vacanțe – fac ce vreau, în ritmul propriu, și sunt mult mai atentă la detalii. Chiar și acum mi-am păstrat obiceiul de a merge singură în vacanțe”, a mai spus Florentina Opriș, pentru Click! 

 

citește și...