Florentina Opriș, declarație la opt ani de la moartea soțului ei. ”E parte din existența mea, pentru că în sufletul meu există un loc aparte acolo și va rămâne”

05.10.2020, 14:40
Florentina Opriș, declarație la opt ani de la moartea soțului ei. ”E parte din existența mea, pentru că în sufletul meu există un loc aparte acolo și va rămâne”

Florentina Opriș a făcut o declarație de suflet la opt ani de la dispariția soțului său, Sorin.

Vedeta de televiziune Florentina Opriș, care prezintă o emisiune de sport și diete la Kanal D, a trecut printr-o mare dramă în urmă cu opt ani, atunci când l-a pierdut pe cel care i-a fost soț, Sorin.

Sorin Opriș a încetat din viață în urmă cu 8 ani, la doar 46 de ani, din cauza unei maladii rare. Florentina și Sorin Opriș erau căsătoriți din 1988.

La opt ani de la moartea celui care i-a fost partener de viață, Florentiona Opriș a făcut o mărturisire emoționantă.

”Îl am în sufletul meu, nu pot să spun că mă gândesc, dar el e parte din existența mea, pentru că în sufletul meu există un loc aparte acolo și va rămâne. Sunt sigură că mă privește de acolo de sus și mă protejează”, a declarat Florentina Opriș pentru click.ro.

Vedeta are o nouă relație de peste doi ani.

”Există în viața mea un domn pe care îl apreciez enorm de mult, cu care sunt foarte bine, nu ne știam de dinainte și ne-am cunoscut întâmplător. Suntem împreună de doi ani și ceva, nu vreau să fie o relație publică, pentru că ceea ce trăiesc este pentru mine. Viața este foarte frumoasă când faci echipa cu cineva”, a adăugat ea.


Ce spune Florentina Opriș despre fiul său

Florentina Opriș a făcut câteva dezvăluiri și despre fiul său, Loren, în vârstă de 28 de ani.

”Cu Loren, fiul meu, producem emisiunea și facem niște lucruri extraordinare. Încă nu s-a însurat, dar stă cu prietena lui. De peste 7 ani sunt împreună. E o fată absolut minunată, o cheamă Ana Maria Darie. Are și ea o rubrică în emisiunea mea, face lucruri minunate în echipa noastră. Ei au fost colegi în liceu și o cunosc de atunci. Ne înțelegem minunat, pentru că eu tot timpul mi-am dorit o fată, dar am rămas o singură dată însărcinată, cu Loren. Și uite așa Dumnezeu a făcut să mi-o aducă pe Ana în casă”, a mai spus vedeta pentru sursa citată.