Trauma din viața lui Giani Kiriță. ”Pentru mine nu există și mi-aș fi dorit, ca orice copil”

28.06.2022, 16:15
Trauma din viața lui Giani Kiriță. ”Pentru mine nu există și mi-aș fi dorit, ca orice copil”
Trauma din viața lui Giani Kiriță. ”Pentru mine nu există și mi-aș fi dorit, ca orice copil”

Fostul fotbalist Giani Kiriță, în vârstă de 45 de ani, a făcut mărturisiri în cadrul unui podcast la care a fost invitat de curând. Acesta a vorbit despre una dintre traumele sale, și anume absența tatălui său în copilărie. ”Pentru mine nu există și mi-aș fi dorit, ca orice copil”, a mărturisit Giani Kiriță la podcastul realizat de Nasrin Ameri.

Giani Kiriță este un fost jucător de fotbal care a activat la Dinamo București, echipă pentru care a jucat între anii 1997 și 2003, fiind și căpitanul acesteia. După plecarea de la Dinamo, acesta a jucat pentru echipele turcești Samsunspor, Gaziantep, Ankaragücü și Bursaspor. De asemenea, Giani Kiriță a jucat patru meciuri pentru echipa națională, primul fiind cel cu Polonia din 16 august 2000. De-a lungul anilor, Giani Kiriță a apărut la numeroase show-uri de televiziune. Printre emisiunile la care a fost prezent se numără ”Dansez pentru tine”, ”Exatlon” și ”Vulturii de noapte”.

Giani Kiriță a fost iunvitat la podcastul realizat de Nasrin Ameri, unde a vorrbit despre o situație care l-a marcat foarte mult, și anume absența tatălui său în copilărie.

Trauma din viața lui Giani Kiriță. ”Am 45 de ani și nu am zis cuvântul tată niciodată în viața mea”

“Este o traumă pe care o am și acum. E din copilărie. Fă-ți un exercițiu de imaginație și uită-te la un meci de fotbal în care tații își așteaptă copiii, iar pe mine nu mă aștepta nimeni. Pentru mine a rămas imaginea aia și bineînțeles că eu rămâneam singur. A rămas acolo, în schimb, partea asta paternă mi-am luat-o din echipă și din unchii mei. Am avut foarte mulți unchi, care mă luau cu ei peste tot, m-au adoptat. Am 45 de ani și nu am zis cuvântul tată niciodată în viața mea. Pentru mine nu există și mi-aș fi dorit, ca orice copil”, a mărturisit Giani Kiriță, notează wowbiz.ro.


La același podcast, fostul fotbalist a făcut declarații și despre fiica sa, Roxana: “Giani Kiriță e un tată modern. Cred că e cel mai bun cuvânt pe care eu l-am găsit acum. Tată de fată este foarte greu, pentru că am o fată foarte frumoasă. La un moment dat le ziceam și prietenilor că mai bine o făceam mai urâtă. Să ai o fată frumoasă nu e chiar confortabil. I-am dat câteva indicații să îi spună iubitului ei ce vreau de la el. Deocamdată nu vreau să îl cunosc personal. I-am spus să o respecte, să nu o înjure, să nu îi vorbească urât și să nu îmi spună mie când se ceartă cu el. Eu le iau personal, iar dacă se ceartă și se împacă, pentru mine nu mai merge, că eu știu cum am crescut-o, frumos”.

citește și...