Simona Trașcă vrea să se așeze la casa ei. ”Am foarte multe pretenții de la un bărbat”

18.03.2021, 11:58
Simona Trașcă vrea să se așeze la casa ei. ”Am foarte multe pretenții de la un bărbat”
Simona Trașcă vrea să se așeze la casa ei. ”Am foarte multe pretenții de la un bărbat”

Simona Trașcă este decisă să se așeze la casa ei, după cum a afirmat la o emisiune de televiziune.

Simona Trașcă a vorbit despre căsătorie și nuntă la postul de televiziune Antena Stars. Ea a mărturisit că știe exact cum va arăta rochia de mireasă și ce invitațați ar vrea să aibă. De asemenea, Simona Trașcă dezvăluit că fiul ei se roagă de ea să se mărite.

„Astăzi i-am amintit lui Vali Vijelie că mi-a promis în direct că îmi va cânta la nuntă și mi-a confirmat a nu știu câta oară. Rochia de mireasă o am în cap de ani de zile, deci nu e problemă. Invitații îi știu. Mama este foarte încântată de el. Fiu-miu știe, se roagă de mine în fiecare zi să mă căsătoresc, să fiu fericită”, a declarat Simona Trașcă, citată de spynews.ro.

Simona Trașcă vrea să se așeze la casa ei. ”Am fost cerută de foarte multe ori în căsătorie”

Simona Trașcă a afirmat că a fost cerută de multe ori în căsătorie, însă nu a acceptat pentru că este foarte pretențioasă când vine vorba de bărbați.

„Eu am fost cerută de foarte multe ori în căsătorie și am foarte multe pretenții de la un bărbat. Din cauza asta nu am acceptat. Mereu ei au lipsuri și din cauza asta nu am ajuns la altar. Așa că în toamnă o să las de la mine și o să-l iau pe ăla care are mai puține lipsuri. Dacăc aștept bărbatul perfect, o să rămân singură”, a mai declarat blonda.

Simona Trașcă a afirmat că a găsit bărbatul potivit pentru ea. ”Eu cred că da. Ce pot să zic despre el? Îmi place mie pur și simplu, dar să vedem ce se întâmplă până în toamnă”, a mai spus Simona Trașcă.

 

citește și...