Tragedia care i-a marcat viața lui Flick. Mărturisire despre moartea mamei lui: ”A fost foarte ciudat”

07.12.2021, 13:42

Flick a trecut printr-o tragedie, în urmă cu câțiva ani de zile. Cunoscutul prezentator a vorbit despre moartea mamei sale și ultima dorință a femeii care i-a dat viață.

Flick este omul care aduce zâmbetele pe chipul tuturor. Însă, mai puțini știu că prezentatorul a trăit una dintre cele mai grele clipe din viața sa.

Flick, pe numele real Filcea Sebastian Andrei, a vorbit în cadrul unui podcast de pe YouTube despre tragedia care i-a marcat viața.

Cele mai grele momente din viața lui Flick

În 2013, mama prezentatorului a trecut în neființă. Domul Rimă a mărturisit că cea care i-a dat viață a murit pe data de 13 februarie, cu o zi înainte de ziua îndrăgostiților. În fiecare an, de ziua îndrăgostiților, prezentatorul obișnuia să facă rime de dragoste și iubire.

Flick a mărturisit că cea mai arzătoare dorință a mamei lui era să îl vadă împlinit în viața personală. Mai mult, domnul Rimă a vorbit și despre relația pe care o avea cu mama lui.

 

”Nu m-a văzut la casa mea din punctul ăsta de vedere, dar știu că mi-am cumpărat apartamentul în care am stat înainte chiar din 2013, am fost la casa mea din punct de vedere strict al casei, dar nu realizat… s-a întâmplat în 2013.

A fost foarte ciudat, s-a întâmplat în 13 februarie, înainte de ziua îndrăgostiților. Era o perioadă când în ziua de 13 scriam o grămadă de poezii de dragoste. Aveam o relație apropiată, ne sunam, ne vorbeam, eu am plecat de acasă la 18 ani. Am plecat de acasă, mergeam săptămânal, în fiecare weekend, vorbeam la telefon, nu a fost aceea relație pe care o au unii băieți, de consiliere, să o sun, să vorbesc, poate și pentru că eu am fost cel mai mare, o relație mai apropiată au avut-o sora și fratele meu”, a spus Flick în cadrul unui podcast de pe YouTube.

Poezia dedicată mamei

Prezentatorul i-a dedicat o poezie mamei sale, cu ocazia zilei de 8 martie, prin intermediul căreia a vrut să împărtășească cât de specială a fost mama sa.

”Tu m-ai învățat ce-i dorul / Atunci când plecai de-acasă

Te-aștepta la geam odorul / Să-ți spună că ești frumoasă.

Tu m-ai învățat respectul / Să salut când întâlnesc

Să nu judec când n-am dreptul / Să nu mint, să mulțumesc.

Te-aș vrea o eternitate / Lângă mine, nu-ntr-o ramă

Pentru tot și pentru toate / Mulțumesc din suflet, mamă”.

Dorința mamei a fost îndeplinită mulți ani mai târziu, când Flick și-a întâlnit jumătatea, pe Denisa Hodișan. La doar câteva luni de când s-au cunoscut, Flick și Denisa au decis să se căsătorească în Grecia.

 

citește și...