Toto, fiul lui Ile Dumitrescu, nu are iubită. ”Am suferit din dragoste”

20.01.2021, 15:28
Toto, fiul lui Ile Dumitrescu, nu are iubită. ”Am suferit din dragoste”
Toto, fiul lui Ile Dumitrescu, nu are iubită. ”Am suferit din dragoste”

Toto, fiul fostului fotbalist Ilie Dumitrescu, a mărturisit că nu are nicio relație în acest moment.

Toto Dumitrescu a făcut declarații despre viața sentimentală pentru okmagazine.ro. Acesta a dezvăluit că este singur în prezent. ”Dacă te referi la o parteneră de viaţă, nu am pe nimeni, momentan”, a spus el.

Toto Dumitrescu a mărturisit că a suferit din dragoste. ”Cu toţii am suferit din dragoste. Da, am suferit şi pot spune că merită. Cel mai oribil lucru este să nu simţi nimic”, a afirmat acesta.

Toto Dumitrescu a cântat în finala ”Te cunosc de undeva alături de sora sa

Toto Dumitrescu a fost unul dintre concurenții care au participat la ultimul sezon al emisiunii ”Te cunosc de undeva”. Acesta a povestit ce a spus tatăl său, Ilie Dumitrescu, despre participarea sa la show-ul respectiv. ”Nu ezită să-mi spună cât de mult i-au plăcut transformările şi susţine că a fost uimit de diversitatea de care am dat dovadă”, a declarat Toto Dumitrescu pentru sursa citată anterior.

O apariţie în premieră a bifat în marea finală ”Te cunosc de undeva” Toto Dumitrescu, care a cântat pentru prima oară alături de sora sa, Mayra. „Este o fată deosebită, o soră extraordinară şi un copil foarte talentat!”, şi-a descris Toto sora.

„După ce am parcurs traseul acesta frumos, abia la sfârşit am realizat despre ce este vorba, de fapt, aici. Este o petrecere între prieteni, şi îmi pare rău uneori, uitându-mă înapoi, că mi-am luat puţin prea în serios rolurile. Puteam să mă distrez mai mult, să mă simt mai bine şi cred că aş fi fost mai câştigat. Dar în acelaşi timp mi-am descoperit o voce pe care nu credeam că o am, care mă va ajuta să mă exprim mai bine, pe scenă, de acum încolo şi cine ştie, poate şi muzical. În orice caz, eu am avut extraordinar de mult de câştigat din participarea mea aici, am cunoscut nişte oameni deosebiţi şi întotdeauna mă voi uita înapoi cu o recunoştinţă enormă asupra acestui proiect. Păcat că se termină, dar bine că a început!”, declara Toto Dumitrescu.

citește și...